Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe'nin eski hocası Brezilya milli takımının başına geçiyor

Fenerbahçe'yi bir süre çalıştırdığı dönemde beklenilen başarıları elde edemeyen ve Sarı-lacivertli takımla yolları ayrılan, ardından Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in başına geçen Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı’nın başına geçeceği iddiaları gündem oldu.

ABONE OL
Doğukan DEMİRKIRDI / İSTANBUL, (DHA)-

Brezilya medyasından UOL'ın iddiasına göre, geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe'yi de çalıştıran Al-Hilal Teknik Direktörü Jose Jesus, Mayıs ayında Sambacıların yeni teknik direktörü olacak.

Bu gelişmeler, 26 Mart günü 2026 Dünya Kupası Elemeleri maçında Arjantin'e 4-1 mağlup olan Brezilya'da Teknik Direktör Dorival Junior'ın görevine son verilmesinin ardından yaşandı. Junior'ın yerine ise Arda Gülerli, Real Madrid’in teknik patronu Carlo Ancelotti ve Fenerbahçe eski hocası Al-Hilal'de görev yapan Jorge Jesus'un adları geçiyordu.

Jesus transferinin gerçekleşmesi durumunda, Brezilya Futbol Konfederasyonu, Jorge Jesus için Suudi kulübe 2,5 milyon Euro serbest kalma tazminat ödeyecek.

Jorge Jesus, 2019/2020 sezonunda Brezilya takımı Flamengo'nun başında; ligi, Brezilya Süper Kupası, Copa Libertadores ve Copa Sudamericana'yı kazanmayı başararak dikkatleri çekmişti.

Diğer Haberler

  1. UEFA Süper Kupa'nın sahibi Paris Saint-Germain
  2. Dursun Özbek: İki alkış alayım diye Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atmayacağım
  3. Romelu Lukaku, Fenerbahçe için İstanbul’da
  4. Dusan Vlahovic, İstanbul’a geldi
  5. Metro Holding Kayserispor Teknik Direktörü Atila Gerin: Çok güçlü bir kadro oluşacak
  6. Arca Çorum FK, Fildişili Mohamed Diomande’yi kadrosuna kattı
  7. Bakan Bak, COP31 Gençlik İklim İdeathonu başvurularının başladığını açıkladı
  8. Fenerbahçe, Romelu Lukaku’nun transferini duyurdu
  9. Beşiktaş, Dusan Vlahovic’i açıkladı
  10. QNB Türkiye Padel Şampiyonası’nda kazananlar belli oldu

© Copyright 2026

DHA