Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fenerbahçe'nin Vardar’dan rövanşını, Gostivar’daki Fenerbahçeliler aldı

Fenerbahçe’nin 2017-2018 sezonunda Avrupa Ligi ön elemesinde eşleşip Üsküp’te 2-0 yenildiği ve Avrupa'ya veda ettiği Vardar maçının rövanşını, o sezon Fenerbahçe kadrosunda bulunan 5 oyuncu aldı. Alper Potuk, Nabil Dirar ve Erten Ersu'nun formasını giydiği Gostivar takımı aynı stadyumda dün oynadıkları lig maçında 2-0 lık bir galibiyet elde ederek geçmişin rövanşını almış oldu.

ABONE OL
ÜSKÜP, (DHA) -

Gostivar Takımında sportif direktör olan Fenerbahçe Efsanesi Moussa Sow, Teknik Direktör Mert Nobre ve takım kaptanı Alper Potuk’un yanı sıra Nabil Dirar ile Erten Ersu gibi Fenerbahçe’de forma giymiş isimler yer alıyor.

Makedonya ekibinde kaleci Antrenörü Erhan Kuşkapan, Kulüp Menajeri Taylan Oran da bulunuyor. Gostivar bünyesinde bulundurduğu Türkler ve ülkemizde forma giymiş oyuncuları ile adından daha çok söz ettirmeyi hedefliyor.

 

Hedefi Makedonya Liginde şampiyon olup Şampiyonlar liginde boy göstermek olan Gostivar takımı için ‘Avrupadaki Fenerbahçe’ benzetmesi de yapılıyor ve Makedonya liginde 15’inci hafta oynanırken takım lider durumda bulunuyor.

 



Diğer Haberler

  1. Uğur Fora: İyi bir fikstür oldu
  2. Ertan Torunoğulları: Transferi konuşmak için erken
  3. Fuat Göktaş: Amacımız Türk futboluna kalite getirmek
  4. Türkiye Kupası’nda grup eşleşmeleri belli oldu
  5. Fenerbahçe, Rams Başakşehir FK maçına hazır
  6. Göztepe ve Manisa FK'dan 4 futbolcu gözaltında
  7. TEXACO Team AMS, Türkiye pistlerindeki tüm şampiyonlukları kazandı
  8. Umut Camkıran, 17 maçta 17 nakavtlı Hırvat boksör Pesut’a karşı ringe çıkacak
  9. Karşıyaka'da potaya transfer yasağı geldi
  10. PFDK’dan Caner Erkin’e 5 maç ceza

© Copyright 2025

DHA