Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Finale yükselen Trabzonspor U19 Takımı'na yağmurda horonlu kutlama

Trabzonspor U19 Takımı, UEFA Gençlik Ligi yarı finalinde Avusturya temsilcisi Salzburg’u 2-1 mağlup ederek finale yükseldi. Kentte kurulan dev ekrandan maçı takip eden taraftarlar, yağan yağmura rağmen galibiyeti coşkuyla kutladı.

ABONE OL
Selçuk BAŞAR-Efnan DEMİREREN/TRABZON,(DHA)-

İsviçre’nin Nyon kentinde saat 15.00’te başlayan karşılamada Trabzonspor U-19 Takımı, UEFA Gençlik Ligi yarı finalinde Avusturya temsilcisi Salzburg ile karşı karşıya geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda kurulan dev ekrandan maçı takip eden taraftarlar, yağmur altında takımlarına destek verdi. Bordo-mavililere galibiyeti getiren golü 73’üncü dakikada Yiğit Kemal Turan ve 89’uncu dakikada Boran Başkan kaydetti. Salzburg takımının golü ise John Mellberg’den geldi. Karşılaşmanın son düdüğü ile büyük sevinç yaşayan bordo-mavili taraftarlar, galibiyeti horon teperek ve kolbastı oynayarak coşkuyla kutladı.

‘TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK TAKIMI’

Kentte kutlama yapan bir taraftar,” 56 yaşındayım. Hayatımda hiç bu kadar mutlu olmadım. Çok mutluyum. Trabzonspor dünyanın en büyük takımı. Hepsini tebrik ederim” dedi.

Trabzonspor U19 Takımı, 28 Nisan Pazartesi günü aynı sahada AZ Alkmaar - Barcelona eşleşmesinin galibiyle finalde karşı karşıya gelecek.

Diğer Haberler

  1. Samsunspor’dan, Fenerbahçe Başkan Vekili Barış Göktürk’ün sözlerine tepki
  2. Türkiye U17 Erkek Basketbol Milli Takımı, Slovenya'yı 87-66 mağlup etti
  3. Güreş festivalinde gerginliğe jandarma müdahale etti
  4. Filenin Efeleri, Belçika'yı 3-0 mağlup etti
  5. Halis Karataş: 100’üncü yıl benim için çok önemliydi
  6. Beşiktaş yeni sezonun açılışını yaptı
  7. 100’üncü Gazi Koşusu’nu Halis Karataş’ın jokeyliğini yaptığı 'Bay Nalçakan' kazandı
  8. Önder Özen: Taraftarın tek parça halinde olmasına ihtiyacımız var
  9. Pilotlar zorlu parkurda tozu dumana kattı
  10. ‘İstanbul’u Yüzüyorum, Maviyle Buluşuyorum’ yarışları Şaşkınbakkal sahilinde gerçekleşti

© Copyright 2026

DHA