Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fırat Develioğlu, Galatasaray başkan adaylığından çekildi

Galatasaray Kulübü'nün 11 Haziran'da yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu öncesinde geçtiğimiz günlerde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Fırat Develioğlu, bugün yaptığı açıklamayla da adaylıktan çekildiğini bildirdi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

 

Develioğlu'nun yazılı açıklaması şöyle;

"16 Mayıs 2022 tarihinde Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Burak Elmas 11 Haziran'daki seçimlerde aday olmayacağını açıklamıştır.

Adaylığımı koyduğum ilk günden beri mevcut iki adaydan başkalarının da çıkması konusunda gayrette bulunduğumu beyan ettim. Sıkça rastladığımız şekliyle sürekli ve çözümsüz biçimde sadece  eleştiren tarafta bulunmak istemedim. Lafta bırakmayarak kendim de elimi taşın altına koymak suretiyle adaylığımı açıkladım.

Bu amaçla eski başkanlarımızdan bazıları da dahil olmak üzere camianın sevilen ve özellikli isimlerini kulübümüzü içinde bulunduğu zor durumdan çıkarmaları için aday olmaya ikna etmeye çalıştığımı  bildirdim.

Aday oldukları takdirde Sn. Adnan Polat, Sn. Ünal Aysal ve Sn. Dursun Özbek'le rekabet etmeyeceğimi ve bu adaylardan herhangi biri etrafında birleşilmesi gerektiğini savundum.

Bu kişilerin özendirilmesi ve kulüp başkanlığına ikna edilmesi gerektiği kanaatindeydim. İçinde bulunduğumuz zor ortamda tüm adayların  Sn. Dursun Özbek çatısı altında birleşmesinin gerekli olduğunu görüyorum.

Sn. Hamamcıoğlu ve Sn. Öztürk'ün ortak tek bir listeyle Sn. Özbek çatısı altında seçime girmelerinin gerektiğini düşünüyorum.

Bu amaçla da kendilerine bu yönde gerekli sahayı açmak için hiç kimse lehine olmadan sadece adaylıktan ÇEKİLİYORUM. Bana destek veren başta taraftarımıza, tüm ekibime ve basınımıza kalpten teşekkür ediyorum.

Seçimden sonra da sıradan bir üye olarak adeta bir fahri müfettiş gibi kulübümüzün gidişatını kontrol edeceğimi taahhüt ediyorum. Bu seçimde olmasa da ilk ihtiyaç duyulduğunda, taraftarımızın beni göreve çağırdığı her anda göreve hazır olduğumu beyan ediyorum.

Seçim yarışına girdiğimiz diğer iki adayın üstlerine düşen camiamızın birliği misyonuna bu şekilde katkıda bulunmalarını talep ediyorum."

 

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçe Kulübü'nün yeni başkanı Aziz Yıldırım oldu
  2. Hakan Safi: Fenerbahçe camiası eskiyle yaşamayı seviyor
  3. Fenerbahçe'de oy sayımı tamamlandı, Aziz Yıldırım cephesinde kutlamalar başladı
  4. Manisa Yuntdağı Güreşleri’nin başpehlivanı Feyzullah Aktürk oldu
  5. 50'nci Yeşil Bursa Rallisi'ni kazananı Kerem Kazaz oldu
  6. Malatya 'Uluslararası Arslantepe Yarı Maratonu' düzenlendi
  7. Bisiklet dünyası Marmaris'te buluştu
  8. Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda oy kullanma işlemi sona erdi
  9. Beyoğlu Fenerbahçeliler Derneği tüm üyeleriyle olağanüstü genel kurula katılım sağladı
  10. Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi oyunu kullandı

© Copyright 2026

DHA