Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Futbolun şöhretleri Antalya'da buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Almanya Büyükelçiliği işbirliğiyle 'Efsaneler Kupası' futbol turnuvasının bu yıl 7'ncisi başladı.

ABONE OL
Namık Kemal KILINÇ/SERİK(Antalya),(DHA) -

Serik ilçesi Belek turizm merkezindeki bir tesiste gerçekleştirilen etkinliğe, Sabri Sarıoğlu, Ailton, Emre Aşık, Samet Aybaba, Ziya Doğan, Hikmet Karaman, Evren Turan ve Ali Zitouni, Erman Kılıç gibi eski ünlü futbolcular ile Galatasaray Kulübü eski başkanı Alp Yalman katıldı.

Turnuvada Antalyaspor, Galatasaray, Beşiktaş, Hannover 96, FC Nürnberg, FC Adler, ATFF ve Acun Medya takımları mücadele ediyor. Turnuvanın açılış maçında başlama vuruşunu Alman Büyükelçi Jürgen Schulz yaptı. Hikmet Karaman, FC Adler takımının antrenörlüğünü yaptı. Beşiktaş - FC Adler maçında ikli mücadelede FC Adler'li oyuncu başından aldığı darbe sonucu yaralanınca futbolcular aralarında kısa süre tartıştı. Turnuvadaki çekilişle elde edilecek gelir lösemili çocuklara bağışlanacak.

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçe, Rams Başakşehir FK maçına hazır
  2. Göztepe ve Manisa FK'dan 4 futbolcu gözaltında
  3. TEXACO Team AMS, Türkiye pistlerindeki tüm şampiyonlukları kazandı
  4. Umut Camkıran, 17 maçta 17 nakavtlı Hırvat boksör Pesut’a karşı ringe çıkacak
  5. Karşıyaka'da potaya transfer yasağı geldi
  6. PFDK’dan Caner Erkin’e 5 maç ceza
  7. Silifke Belediyespor - Hesap.com Antalyaspor: 0-1
  8. Anadolu Efes - Real Madrid: 75-81
  9. PFDK cezaları açıklandı
  10. Bahçeşehir Koleji - Neptunas Klaipeda: 85 - 100

© Copyright 2025

DHA