Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Galatasaray–PSV Eindhoven maçı çarşamba 21.00'de d-smart ve d-smart go'da yayınlanacak

Türkiye'nin yenilikçi dijital platformu D-Smart, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Galatasaray ile PSV Eindhoven arasında oynanacak rövanş maçını izleyicileriyle buluşturuyor.

ABONE OL
İstanbul DHA -

Avrupa yolculuğunda ilk maçında Hollanda'da ummadığı bir sonuç alan Galatasaray, rövanş maçında İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda PSV Eindhoven'i konuk edecek. Saat 20.00'de D-Smart'ta maç önü özel programıyla başlayacak futbol heyecanı 21.00'de maç ve sonrasında özel röportajlarla gece yarısına kadar sürecek. Aykut Aydın ve Melih Gümüşbıçak'ın anlatımda olacağı gecede Ömer Saraç özel röportajlar gerçekleştirecek.

Eski futbolcu Yalçın Ayhan maç önü ve sonu yorumlarıyla karşınızda olurken, PSV Eindhoven'ın teknik direktörü Roger Schmidt'i yakından tanıyan, Hannover'ın eski teknik direktörü Kenan Koçak da analizleriyle programa renk katacak.

Futbolseverler, PSV Eindhoven maçının ardından Galatasaray'ın Avrupa kupalarında oynayacağı diğer tur maçlarını da D-Smart ve her yerde izlenebilmesi için D-Smart GO'dan takip edebilecek.


Diğer Haberler

  1. A Milli Takım’da Kosova maçının hazırlıkları devam ediyor
  2. Varank ve Çelik Fethiyespor – Bursaspor maçına geldi
  3. Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi hazırlıklarını sürdürdü
  4. Para Tırmanış Türkiye Şampiyonası, Bursa’da başladı
  5. Samsunspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
  6. Salda Gölü'nde 'Duatlon' heyecanı
  7. ‘1981: Türk Basketbolunun Dönüm Noktası’ belgeseli İstanbul Spor Filmleri Festivali’nde gösterildi
  8. Çatalcaspor U18 Takımı, İstanbul Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası’nda oynamaya hak kazandı
  9. Zecorner Kayserispor'da, Kasımpaşa mesaisi sürüyor
  10. Glint Manisa Basket – Beşiktaş GAİN: 70-102

© Copyright 2026

DHA