Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Galatasaray - Sivasspor maçından notlar

Galatasaray, Süper Lig’in 35’inci haftasında sahasında Sivasspor’u konuk etti. Saat 19.00’da Rams Park’ta oynanan karşılaşmada Arda Kardeşler düdük çaldı. Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ile Serkan Olguncan üstlendi.

ABONE OL
Sacit GÖNCÜ / İSTANBUL, (DHA)

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig’in 34’üncü haftasında oynanan Adana Demirspor maçının ilk 11’ine göre Sivasspor mücadelesinde değişikliğe gitmedi. Kazanan kadroyu bozmayan tecrübeli teknik adam kaleyi Muslera’ya emanet etti. Savunma dörtlüsünü; Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı ve Köhn’den oluşturan Buruk, orta sahada da Torreira ve Kerem Demirbay ikilisini bozmadı. Tecrübeli teknik adam, hücum hattının sağ kanadında Ziyech, ortada Mertens, sol kanatta ise Barış Alper Yılmaz’ı sahaya sürdü. Okan Buruk’un en ileri uçtaki tercihi ise Icardi oldu.

Galatasaray, Sivasspor mücadelesine şu 11 ile çıktı:

“Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Icardi.”

GALATASARAY PUAN REKORU İÇİN SAHADA

Sarı-kırmızılı ekip, Sivasspor mücadelesine yeni bir rekoru kırmak için çıktı. Galatasaray, Sivasspor maçında puan alması durumunda Fenerbahçe'nin 1988-1989 sezonunda 93 puan toplayan Fenerbahçe’nin bir sezonda en fazla puan toplama rekorunu kırmış olacak. Galatasaray, Süper Lig’in 34’üncü haftasında oynanan Adana Demirspor mücadelesini kazanmasıyla puanını 93’e çıkarmış, Fenerbahçe’nin de rekoruna ortak olmuştu. Galatasaray, Sivasspor maçını kaybetmemesi durumunda Fenerbahçe'nin rekorunu kıracak.

SARI-KIRMIZILI EKİPTE 7 İSİM KART SINIRINDA

Galatasaray'da Sivasspor mücadelesi öncesi 7 oyuncu kart sınırında yer alıyor. Sarı-kırmızılarda; Torreira, Ziyech, Kaan Ayhan, Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Oliveira ve Nelsson, Sivasspor mücadelesinde sarı kart görmeleri durumunda Süper Lig’in 36’ncı haftasında deplasmanda oynanacak Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

ŞAMPİYON GALATASARAY SUTOPU TAKIMI RAMS PARK’TA

Sutopu Süper Ligi final etabında ENKA'yı 3-0 ile geçerek lig şampiyonu, LEN Challenger Kupası finalinde ise Litvanya ekibi AVK Triglav'ı ilk maçta 14-6, ikinci maçta 19-13 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Sutopu Takımı, Rams Park’a geldi. Galatasaray Sutopu Takımı mücadele öncesinde şampiyonluk pozu verdi. Ardından kupa ile birlikte tribünleri selamlayan Galatasaray Sutopu Takımı’na sarı-kırmızılı taraftarlar tezahüratlarla yoğun ilgi gösterdi.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK DESTEK

Galatasaray taraftarı, Süper Lig’in 35’inci haftasında oynanan Sivasspor mücadelesinde stadın tamamını doldurdu. Şampiyonluk yolunda Sivasspor mücadelesinde takımını yalnız bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, futbolculara da büyük destekte bulundular.

BÜLENT UYGUN’DAN 4 DEĞİŞİKLİK

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Süper Lig’in 34’üncü haftasında oynanan Konyaspor mücadelesinin 11’ine göre Galatasaray karşısında 4 değişikliğe gitti. Konyaspor karşılaşmasında oynayan; Nikolic, Ziya Erdal, Turgunbayev ve N’Jie Galatasaray maçında forma giymedi. Bu oyuncuların yerine Bülent Uygun; Ali Şaşal Vural, Uğur Çiftçi, Bartuğ Elmaz ve Koita’ya görev verdi.

Sivasspor, Galatasaray karşısına şu 11 ile çıktı:

“Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Poungouras, Appindangoye, Camara, Uğur Çiftçi, Charisis, İbrahim Akdağ, Bartuğ Elmaz, Koita, Manaj.”

Diğer Haberler

  1. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Türk futbolunun namuslu ellerde yönetilmeye ihtiyacı var
  2. Başakşehir FK – Trabzonspor maçının ardından
  3. Filenin Sultanları, İtalya’ya 3-1 mağlup oldu
  4. Manisa BBSK - Beşiktaş Emlakjet: 74-83
  5. Beşiktaş - Hatayspor maçının ardından
  6. Kayserispor - Konyaspor maçında gergin anlar
  7. Beşiktaş - Hatayspor: 2-2
  8. Başakşehir - Trabzonspor: 0-1
  9. Galatasaray, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı
  10. Fenerbahçe, Galatasaray maçına hazır

© Copyright 2024

DHA