Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Galatasaray'da yerli kaleci arayışı

Sezona Süper Lig'de şampiyonluk parolasıyla çıkan Galatasaray, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken kaptan Fernando Muslera'nın yanına da bir Türk kaleci arıyor.

ABONE OL
İSTANBUL,DHA)

Sarı kırmızılı kulüpte 5 şampiyonluk 4 Türkiye Kupası ve 5 Süper Lig Kupası kazanan yıldız isim 35 yaşındaki Muslera'yı zaman zaman dinlendirmek ve sonrasında da kaleyi güvenli ellere teslim etmek isteyen Galatasaray'da Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sona erecek milli kaleci Gökhan Akkan ve Göztepe'nin genç file bekçisi İrfan Can Eğribayat gündeme alındı.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Muslera'nın yanına hem onu yedekleyebilecek he de oynadığında onu aratmayacak bir ismi alarak yabancı kuralının da etkisiyle kaleye yerli bir isim transfer etme arayışında olan sarı kırmızılılar 26 yaşındaki milli kaleci Gökhan Akkan ve 23 yaşındaki İrfan Can Eğribayat'ı için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş, Amir Murillo ile sözleşme imzaladı
  2. Türkiye, Slovenya serisine 2-0 galibiyetle başladı
  3. Samsunspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosunu bildirdi
  4. Beşiktaş, Djedje Agbadou transferini KAP’a bildirdi
  5. Can Armando Güner: Galatasaray aşkıyla büyüdüm
  6. Zecorner Kayserispor, Kocaelispor maçının taktiğini çalıştı
  7. Fenerbahçe’nin Avrupa kadrosuna; Kante, Guendouzi, Cherif eklendi
  8. Balıkesirspor'da Serhat uzattı
  9. Altınordu Hamza'yı aldı
  10. Zecorner Kayserispor'da kongre tarihi belli oldu

© Copyright 2026

DHA