Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Galatasaray'dan şampiyonluk sayılarıyla ilgili açıklama

Galatasaray, şampiyonluk sayılarıyla ilgili olarak resmi internet sitesinden bir açıklama paylaştı. Sarı-kırmızılı kulüp yaptığı açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü, bugün itibariyle müzesindeki 22 şampiyonluk kupasıyla ve dört yıldızı ile Türkiye’nin en çok Süper Lig Şampiyonluğu olan kulübüdür" dedi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Sarı-kırmızılı kulüpten şampiyonluk sayılarıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Son günlerde Süper Lig şampiyonlukları konusunda, hukuki temeli ve geçerliliği bulunmayan, gayriciddi iddiaların yeniden gündeme getirilme çabalarını dikkatle takip ediyoruz. Bilindiği gibi, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde yapmış olduğu meşruiyeti bulunmayan 28 şampiyonluk konulu başvuruya karşı Galatasaray Spor Kulübü tarafından Türkiye Futbol Federasyonu’na 23 Mart 2021 tarihli dilekçemiz ile başvurulmuştu. Devam eden süreçte, 21 Nisan 2021 tarihli ikinci dilekçemiz ile ilk başvurumuza ek beyan ve itirazlarımız da Türkiye Futbol Federasyonu’na iletilmişti. Söz konusu dilekçelerimiz vasıtasıyla Fenerbahçe Spor Kulübü’nün hiçbir hukuki dayanağı olmayan iddialarına konu başvuru ile buna bağlı taleplerin neden reddedilmesi gerektiği Türkiye Futbol Federasyonu’na detaylıca izah edilmiştir. Galatasaray Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sözde iddiasına ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu nezdindeki hukuki süreci son derece yakından takip etmektedir ve ilerleyen dönemlerde de takip etmeye devam edecektir.

Galatasaray Spor Kulübü, bugün itibariyle müzesindeki 22 şampiyonluk kupasıyla ve dört yıldızı ile Türkiye’nin en çok Süper Lig Şampiyonluğu olan kulübüdür" ifadelerine yer verildi.

 

Diğer Haberler

  1. TGF Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası 18 Yaş Altı Turu başladı
  2. Zecorner Kayserispor’da olağanüstü kongre kararı
  3. Samsunspor Futbol Direktörü Çapa: Pape Moussa Fall ilgilendiğimiz oyunculardan bir tanesi
  4. Elif Sude Akgül, Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazandı
  5. Milliler, 2026 Avrupa Para Tekvando Şampiyonası'nı 14 madalya ile tamamladı
  6. Leroy Sane: Fenerbahçe benim için hiçbir zaman seçenek olmadı
  7. Natura Dünyası Gençlerbirliği’nden geçici transfer yasağına ilişkin açıklama
  8. QNB Türkiye ve Türkiye Tenis Federasyonu’ndan padelin geleceği için iş birliği
  9. Kadın ve erkek voleybol milli takımlarına yeni enerji sponsoru
  10. Hidayet Türkoğlu: Basketbol Gelişim Merkezi'ni basketbol kültürünün yaşayan merkezi olarak konumlandırıyoruz

© Copyright 2026

DHA