Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gençlerbirliği Başkanı Mehmet Kaya kolları sıvadı

Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Mehmet Kaya göreve gelir gelmez futbolcular, teknik heyet ve kulüp personelinin güvenini kazandı.

ABONE OL
Ankara, (DHA)-

Göreve geldiği ilk haftadan itibaren kulübün ve futbolcuların sorunlarını çok hızlı çözüme kavuşturan Başkan Kaya, başkent ekibinin özlediği rüzgarı yeniden yakalamasında önemli rol oynadı.

Beşiktaş deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrılan Gençlerbirliği’nde büyük sevinç yaşanırken Başkan Mehmet Kaya kesenin ağzını açtı.

MEHMET KAYA'DAN BEŞİKTAŞ GALİBİYETİNE DEV PRİM

Başkent temsilcisinde yönetimin büyük desteğiyle başkanlık görevini devralan Mehmet Kaya, maçtan önce futbolcuların tüm biriken alacaklarını ödedi. Bu takımı motive ederken maçın ardından soyunma odasına inerek takımı ve teknik heyeti kutlayan Başkan Kaya prim müjdesini de verdi. Takıma duyurulan rakam basına açıklanmazken, Kırmızı-siyahlılar müjdeyi alkışlayarak karşıladı.

Başkan Mehmet Kaya ligde ikinci galibiyetlerini aldıklarını belirtirken, hafta sonunda Konyaspor'a karşı da takımına güvendiğini ve taraftarları önünde bir galibiyet daha alacaklarına inandığını söyledi.

Diğer Haberler

  1. Okan Buruk: Transferde şüphem olsa en mutsuz insan ben olurum
  2. Galatasaray, Avusturya kampının son maçında Venezia'ya mağlup oldu
  3. Uluslararası Samsun Open ATP Challenger 50 Tenis Turnuvası başladı
  4. Dünya Kupası'nın 'En Güzel Gol' ödülünü kazanan Cabral'dan teşekkür
  5. Önder Özen: Salah dosyası bizim için şimdilik rafa kalkmıştır
  6. Milletler Ligi şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü
  7. Batman Petrolspor Teknik Direktörü Şahin: Başarı ve başarısızlığı çok uç noktalarda yaşıyoruz
  8. Mustafa Er: Kime karşı oynarsak oynayalım plana sadık kalacağız
  9. Arda Turan: Bursaspor her zaman büyük kalacak
  10. Bursaspor - Shakhtar Donetsk: 0-0

© Copyright 2026

DHA