Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gençlerbirliği’nden Anıtkabir ziyareti

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği; başkan, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

ABONE OL
Mikail KARAMAN/ ANKARA,(DHA)-

Gençlerbirliği takım halinde Ata’nın huzuruna çıktı. Anıtkabir meydanından yürüyerek üzerinde 'Gençlerbirliği Spor Kulübü' yazılı kırmızı-beyaz karanfillerden oluşan çelengi mozoleye koyan Başkan Haydar Arda Çakmak, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, teknik ekip ve taraftarlar saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir merdivenlerinde toplu olarak hatıra fotoğrafı çektiren Başkent ekibi daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Burada Anıtkabir Özel Defteri’ni yazan Gençlerbirliği Başkanı Haydar Arda Çakmak, şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önderimiz, Aziz Atatürk, Milli Mücadelemize karargah, devletimize başkent seçtiğin Ankara’mızı temsil eden Gençlerbirliği olarak huzurundayız. Şüphesiz ki silah arkadaşlarınızla birlikte cesaret ve ferasetle tarihin akışını değiştirmeseydiniz ne Ankara başkent olur ne de Gençlerbirliği bu şehrin liseli çocukları tarafından kurulabilirdi. En büyük gururumuz Cumhuriyetimizle yaşıt olmak. En büyük onurumuz 103 senedir bu şehrin gençlerine umut olmak. Aldığımız her nefeste olduğu gibi sana duyduğumuz şükranı bugün burada kayda geçirmekten son derece mutluyuz. Yaptıkların bize ışık versin. En içten saygılarımızla.”



Diğer Haberler

  1. Göztepe Avrupa'ya daha da yakın
  2. FIFA’dan Gençlerbirliği, Gaziantep FK ve MKE Ankaragücü’ne transfer yasağı
  3. Conor Morgan: Play-offlara böyle güzel bir galibiyetle başladığımız için mutluyuz
  4. Yiğit Arslan: Beşiktaş olarak iyi bir performans gösterdik
  5. Natura Dünyası Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının ardından
  6. Trabzonspor, Türkiye Kupası’nda finale yükseldi
  7. Sude Yaren Uzunçavdar, Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı
  8. Fenerbahçe Beko- Beşiktaş GAİN: 72-85
  9. Fenerbahçe’de başkan Saran ve yöneticiler, A takımla yemekte bir araya geldi
  10. Hamza Yerlikaya: Almanya'da takım halinde Avrupa şampiyonu olacağız

© Copyright 2026

DHA