Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 4 bin 400 personel alınacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilmek üzere 4 bin 400 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceğini duyurdu.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak sözleşmeli personel alımına ilişkin kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre; Bakanlık taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere 2 bin 750 destek personeli (Temizlik), 1150 koruma ve güvenlik görevlisi ve 500 destek personeli (Bakım-Onarım) olmak üzere toplam 4 bin 400 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

BAŞVURULAR 9-17 AĞUSTOS'TA

2 bin 750 destek personeli (Temizlik) alımı, 2024 yılı KPSS B grubu KPSS P94 puanı esas alınarak gerçekleştirilecek. 2024 yılı KPSS B grubu KPSS P3 puanı esas alınarak 150 koruma ve güvenlik görevlisi, 2024 yılı KPSS B grubu KPSS P93 puanı esas alınarak 1000 koruma ve güvenlik görevlisi ve KPSS P94 puanı esas alınarak 500 destek personeli (Bakım-Onarım) alınacak.

Adaylar başvurularını, 09 Ağustos 2025 (Saat 00.00)-17 Ağustos 2025 (Saat 23.59) tarihlerinde e-Devlet’te Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden elektronik ortamda yapabilecek.

Diğer Haberler

  1. PFDK’dan Caner Erkin’e 5 maç ceza
  2. Silifke Belediyespor - Hesap.com Antalyaspor: 0-1
  3. Anadolu Efes - Real Madrid: 75-81
  4. PFDK cezaları açıklandı
  5. Bahçeşehir Koleji - Neptunas Klaipeda: 85 - 100
  6. Abdullah Kavukcu: Galatasaray düşmanlarına karşı tek başımıza mücadele vereceğiz
  7. 2026 FIFA Dünya Kupası kura çekimi yarın yapılacak
  8. Euroleague’de Olympiakos - Fenerbahçe Beko maçı ertelendi
  9. Altay Başkanı Sinan Kanlı’dan görevi bırakma kararı
  10. Galatasaray, Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamladı

© Copyright 2025

DHA