Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Güreş Federasyonu: Sporcular, yurdumuza Van sınır kapısından güvenli bir şekilde girmişlerdir

Türkiye Güreş Federasyonu, İran'da düzenlenen uluslararası Tahti Turnuvası'na katılan Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın, bölgede yaşanan savaş durumu sebebiyle bir gün gecikmeli de olsa yurdumuza Van sınır kapısından güvenli bir şekilde giriş yaptıklarını açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Federasyondan 'Grekoromen Güreş Milli Takımımız, İran’dan yurda döndü' başlığıyla yapılan yazılı açıklama şöyle;

"9-14 Haziran 2025 tarihleri arasında İran’ın ev sahipliğinde düzenlenen İran’da düzenlenen uluslararası Tahti Turnuvası’na katılan Grekoromen Güreş Milli Takımımız, İran’da yaşanan savaş durumu sebebiyle bir gün gecikmeli de olsa Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Taha Akgül’ün girişimleri Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın ve Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan'ın destekleriyle Tahran Büyükelçiliğimizin tahsis ettiği araç ile birlikte yurdumuza Van sınır kapısından güvenli bir şekilde girmişlerdir.

Sporcularımızın güvenliği başta olmak üzere, tüm ulaşım ve koordinasyon sürecinde sağlanan katkılar için Sayın Bakanlarımıza şükranlarımızı sunarız."

Diğer Haberler

  1. Thomas Reis: Bu pozisyonu skandal olarak değerlendirmek istiyoruz
  2. Sadettin Saran, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan acil toplantı talep etti
  3. A Milli Takım'ın finallere kalması halinde F Grubu'ndaki muhtemel rakipleri belli oldu
  4. Galatasaray - Samsunspor: 3-2
  5. Besiktas GAİN – Panionios: 101-83
  6. Galatasaray - Samsunspor maçından notlar
  7. RAMS Başakşehir FK, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı
  8. Gaziantep, iki büyük satranç organizasyonuna ev sahipliği yapıyor
  9. UEFA, Jhon Duran'a 2 maç ceza verdi
  10. Trabzonspor’da Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor

© Copyright 2025

DHA