Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Güreş Federasyonu: Sporcular, yurdumuza Van sınır kapısından güvenli bir şekilde girmişlerdir

Türkiye Güreş Federasyonu, İran'da düzenlenen uluslararası Tahti Turnuvası'na katılan Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın, bölgede yaşanan savaş durumu sebebiyle bir gün gecikmeli de olsa yurdumuza Van sınır kapısından güvenli bir şekilde giriş yaptıklarını açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Federasyondan 'Grekoromen Güreş Milli Takımımız, İran’dan yurda döndü' başlığıyla yapılan yazılı açıklama şöyle;

"9-14 Haziran 2025 tarihleri arasında İran’ın ev sahipliğinde düzenlenen İran’da düzenlenen uluslararası Tahti Turnuvası’na katılan Grekoromen Güreş Milli Takımımız, İran’da yaşanan savaş durumu sebebiyle bir gün gecikmeli de olsa Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Taha Akgül’ün girişimleri Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın ve Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan'ın destekleriyle Tahran Büyükelçiliğimizin tahsis ettiği araç ile birlikte yurdumuza Van sınır kapısından güvenli bir şekilde girmişlerdir.

Sporcularımızın güvenliği başta olmak üzere, tüm ulaşım ve koordinasyon sürecinde sağlanan katkılar için Sayın Bakanlarımıza şükranlarımızı sunarız."

Diğer Haberler

  1. Benhur Keser: Erzurumspor olarak takım halinde bir hikaye yazdık
  2. Duracell, LALIGA’nın uzatma dakikalarının resmi sponsoru oldu
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa şampiyonu olan milli tekvandocuları tebrik etti
  4. Milli tekvandocular, Avrupa Şampiyonası'nı zirvede tamamladı
  5. Samsunspor Teknik Direktörü Fink: Gelecek sezon için en iyi hazırlığı yapmayı hedefliyoruz
  6. TGF Cumhurbaşkanlığı Golf Kupası 18 Yaş Altı Turu başladı
  7. Zecorner Kayserispor’da olağanüstü kongre kararı
  8. Samsunspor Futbol Direktörü Çapa: Pape Moussa Fall ilgilendiğimiz oyunculardan bir tanesi
  9. Elif Sude Akgül, Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazandı
  10. Milliler, 2026 Avrupa Para Tekvando Şampiyonası'nı 14 madalya ile tamamladı

© Copyright 2026

DHA