Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hakan Bilal Kutlualp: Benim derdim Fenerbahçe

Hakan Bilal Kutlualp, “Ben Fenerbahçe’de kasiyer olmayı bile kabul ederim. Ne uygun görülürse o görevde olurum. Fenerbahçe bu sene şampiyon olamazsa arkasındaki şampiyonluğu yakalayamayız yoksa bu aradaki fark katlayarak artmaya başlar. O yüzden bu talepte bulunduk. Bu camia bu kadar uzun süre kupasızlığa katlanamaz. Benim derdim Fenerbahçe” dedi.

ABONE OL
Doğukan DEMİRKIRDI - Sacit GÖNCÜ / İSTANBUL, (DHA)-

Seçime kısa bir süre kalan Fenerbahçe Başkan adaylığından Sadettin Saran lehine çekilen Hakan Bilal Kutlualp, genel kurulda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bu akşamdan itibaren tek yumruk olacaklarını söyleyen Hakan Bilal Kutlualp, “Kaybeden kesinlikle üzülmesin, bu Fenerbahçe içindir. Seçimden hemen Kasımpaşa maçını izlemeye gideceğiz. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Fenerbahçe'nin mutlaka şampiyon olması lazım. Yapıyla uğraşmak tek kişinin yapacağı iş değil. Bir Fenerbahçeli başka Fenerbahçeliyi üzmemeli. Bu akşamdan itibaren tek yumruk olacağız. En büyük görev kongre üyelerinindir. Fenerbahçe için en doğrusu neyse onu düşünerek oy kullanıyorlar. Bu akşamdan itibaren de seçim sonuçlarına saygı duyacaklar” ifadelerini kullandı.

‘BEN FENERBAHÇE’DE KASİYER OLMAYI BİLE KABUL EDERİM’

Derdinin Fenerbahçe’nin başarısı olduğuna değinen Kutlualp, “Ben Fenerbahçe’de kasiyer olmayı bile kabul ederim. Ne uygun görülürse o görevde olurum. Fenerbahçe bu sene şampiyon olamazsa arkasındaki şampiyonluğu yakalayamayız yoksa bu aradaki fark katlayarak artmaya başlar. O yüzden bu talepte bulunduk. Bu camia bu kadar uzun süre kupasızlığa katlanamaz. Benim derdim Fenerbahçe” dedi.

‘KONGRENİN TERCİHİNİ KİMSE ÖNGÖREMEZ’

Seçim sonucunu tahmin etmenin zorluğundan bahseden Hakan Bilal Kutlualp, “Fenerbahçe taraftarını temsil eden kongrenin tercihini kimse öngöremez. Ben anketlere inanmadım. En doğru anket seçim sonucudur. Son ana kadar kongre üyesi arayıp tercihlerini değiştirmesi için aramadık. En doğru kararı kongre verecektir” şeklinde konuştu.

Hakan Bilal Kutlualp sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

“İlk icraat, eğer Sadettin bey seçilirse tüm kulübün içindeki Galatasaraylıları göndersin.”

 

 

 

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçe’de eski başkan Sadettin Saran ve yönetimi ibra edildi
  2. Aziz Yıldırım’dan Saran yönetimine eleştiri: Fenerbahçe'nin malına çökme var
  3. Fenerbahçe’de toplam borç 27 milyar 821 milyon TL
  4. Şekip Mosturoğlu: Her yıl tekrarlanan seçimlerle istikrar sağlamak mümkün değil
  5. Avrupa şampiyonu boksör Havvanur Kethüda Trabzon'da coşkuyla karşılandı
  6. A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı
  7. Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazananı Başpehlivan Orhan Okulu oldu
  8. Koleksiyon tutkunları ve sporseverleri bir araya getiren 'Collector's Fest' 2'nci kez kapılarını açtı
  9. Bodrum’da su jeti ve motosurf yarışları nefes kesti
  10. 5’inci Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası sona erdi

© Copyright 2026

DHA