Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hakem Gelişim Direktörü Dr. Vitor Melo Pereira görevine başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Hakem Gelişim Direktörü Dr. Vitor Melo Pereira'nın bugün itibariyle görevine başladığını açıkladı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Konuyla ilgili olarak TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hakem Gelişim Direktörü Dr. Vitor Melo Pereira, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Dr. Ferhat Gündoğdu ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmede TFF Yönetim Kurulu Danışmanı Serdar Yıldız da yer aldı.

Uzun yıllar boyunca elit seviyede FIFA hakemliği yapmış ve kendi ülkesi olan Portekiz ile birlikte pek çok ülkede hakem yöneticiliği görevlerinde bulunan Vitor Melo Pereira'nın; MHK bünyesindeki bu görevi ile Türk hakemliği eğitim sisteminin yeniden kurgulanması ve yeni yeteneklerin kazandırılması konularında büyük katkılar sağlayacağına dair inancımız yüksektir. Kendisi tam zamanlı olarak hizmet verecek olup, sözleşme süresi iki yıldır.”

Diğer Haberler

  1. Türkiye Baja Şampiyonası’nın 3’üncü ayağı Bolu’da başlıyor
  2. Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına başladı
  3. Galatasaray Divan Kurulu Haziran Ayı Olağan Toplantısı RAMS Park’ta gerçekleştirildi
  4. Dirk Kuyt, Fenerbahçe’ye yardımcı antrenör olarak geri döndü
  5. Filenin Efeleri, VNL’de Çin’i 3-0 yendi
  6. Fenerbahçe'de, Diego Carlos sağlık kontrolüne katılmadı
  7. Los Angeles’in kalbinde Türkiye tanıtılıyor
  8. Tarsus’ta köyler arası futbol turnuvasında maç sonu kavgası
  9. Samsunspor'da kombine satışları taraftar etkinliğiyle başladı
  10. Fenerbahçe, Amara Diouf ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

© Copyright 2026

DHA