Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hari Vukas: Hayal kırıklığı yaşıyoruz

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, “Şu an hayal kırıklığı yaşıyoruz. Avrupa’ya devam etme şansını kaybettik” dedi.

ABONE OL
Metin ARSLANCAN-Ali DANAŞ/İSTANBUL, (DHA) –

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 4’üncü hafta maçında Beşiktaş, sahasında Bodo/Glimt’e 2-1 yenildi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas açıklamalarda bulundu.

Maç boyunca çok hata yaptıklarını vurgulayan Vukas, “Şu an hayal kırıklığı yaşıyoruz. Avrupa’ya devam etme şansını kaybettik. Maça iyi hazırlandık. İyi oynayamadık. İyi bir performans sergileyemedik. Bir şeyler eksik oldu. Bazen ortalarda, bazen bire birlerde iyi oynamadık. Kötü oynadık. Kaybettiğimiz için hayal kırıklığı yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ SEVİYESİ BU DEĞİL”

Takımdaki kötü gidişattan herkesin sorumlu olduğunun altını çizen Vukas, “Teknik ekip, futbolcular, herkes sorumlu. Kötü bir gidişat var. İyi bir durumda değiliz. Ancak profesyoneliz, gidişatı değiştirmek için çalışmalıyız. Beşiktaş büyük bir camia. Taraftarları da anlıyoruz. Sonuçlar kötü. Evet, kötü oynuyoruz. Bu Beşiktaş seviyesi değil. Bu kötü gidişatı iyiye çevirmek zorundayız. Sorumluluk hepimizin” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor, Rize'de tarihi geri dönüşe imza attı
  2. Fenerbahçe derbide mağlup olarak zirvenin 6 puan gerisinde kaldı
  3. 2026 Ballon d’Or'un sahibi Harry Kane oldu
  4. Archie Brown: Kaptanları Guendouzi'nin saçını çekti, ben de onu savundum
  5. İsmail Kartal: Burada istediğimiz sonucu alamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz
  6. Derbi sonrası saha karıştı, Abdülkerim Bardakcı ile Archie Brown birbirine girdi
  7. Dev derbide kazanan Galatasaray
  8. Melih Kabasakal: Gereğini yaptık
  9. Nuri Şahin: Beşiktaş hak ettiği bir galibiyet aldı
  10. Çaykur Rizespor- Trabzonspor maçının ardından

© Copyright 2026

DHA