Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hatay’da coşkulu şampiyonluk kutlaması

TFF 1’inci Lig’in 33’üncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Adanaspor’u 2-1 yenerek 2019-2020 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Hatayspor’un taraftarları şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

ABONE OL
DHA

53 yıllık özlemin ardından Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Hatayspor’un Adanaspor’u 2-1 yendiği karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nı doldurmaya başlayan Hataylılar şampiyonluğu doyasıya kutladı. Bir yandan tezahüratlarda bulunup bir yandan şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar meşaleler ve konvoylarla Hatay sokaklarını inletti.

Hüseyin BOZOK / HATAY (DHA)

ŞAMPİYON HATAYSPOR, COŞKUYLA KARŞILANDI

TFF 1’inci Lig'in 33’üncü haftasında Adanaspor deplasmanından 3 puan ile ayrılan Hatayspor, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Hatayspor kafilesini taşıyan otobüs gece saatlerinde kente giriş yaparken, kalabalık taraftar topluluğu tarafından karşılandı. Elde ettiği şampiyonluk ile 53 yıllık Süper Lig hasretine son veren Hatayspor, kentte büyük coşku ile karşılandı. Şampiyonluğu kutlayan taraftarlar takım otobüsüne alkışlarla eşlik ederek şampiyonluk coşkusunu yaşadı. Hatay’ın Erzin ilçesinden Antakya’ya kadar gelen Hatayspor futbolcuları ve yönetimi taraftarlarla birlikte şampiyonluğu kutladı. Kente giriş sırasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, taraftarları selamladı. Başkan Savaş’a CHP Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir ve Mehmet Güzelmansur eşlik etti.

Halil İbrahim KARAÇAY/HATAY, (DHA)

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçeli boksörler ile bir araya geldi
  2. Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Hürfikir'den, tartışmalı Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili suç duyurusu
  3. Ertuğrul Doğan: Hiçbir kulüp konuşmazken, TFF’yi 5 kez istifaya davet ettik
  4. Beşiktaş Başkanı Arat: Yapacağımız görüşmelerin olumlu sonuçlanacağına inanıyorum
  5. Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen: Süper Lig'e turist olarak gelmeyeceğiz
  6. Acun Ilıcalı: Bizim için en uygun kulübün Maribor olduğuna karar verdik
  7. Nazilli'de şutsuz maç tartışması sürüyor
  8. CK Enerji çalışanları, kanserle mücadele için koştu
  9. Bursaspor’un kaldığı otelin çevresinde havai fişek atan taraftarlar gözaltına alındı
  10. Konyaspor'da Ali Çamdalı dönemi

© Copyright 2024

DHA