Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hatay Defne Spor Kulübü, deprem sonrası yeniden sahada

Hatay Defne Spor Kulübü 1'inci Lig Kadın Futbol Takımı, geçtiğimiz yıl yaşanan büyük afetin ardından ligde mücadeleye kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. Yeni sezon hazırlıkları için Nevşehir Avanos’ta kampa giren takım, sanatçı Karsu tarafından da destekleniyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Kurdukları Karsu Vakfı ile Hatay’ın yeniden ayağa kalkmasına maddi ve manevi katkıda sağlayan sanatçı ve ailesi bu kapsamda Hatay Defne Spor Kulübü’nü de destekliyor.

Konuyla ilgili Karsu, spor ve sanatın gençler üzerindeki gücüne vurgu yaparak, "Sanat ve spor, özellikle çocuklar ve gençler için güçlü birer iyileştirici araçtır. Hatay’ın yaralarını sarmak ve geleceğe umutla bakmak için hep birlikte çalışıyoruz" dedi.

Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak yönetilen Hatay Defne Spor Kulübü, kadın sporcuların yeteneklerini geliştirmeyi ve engelli bireylerin spor aracılığıyla topluma entegre olmalarını hedefliyor.

Diğer Haberler

  1. Okan Buruk: Hakem orada penaltı verseydi kimse bir şey diyemezdi
  2. Gençlerbirliği’nde Mehmet Kaya ve Çağrı Çetin başkanlık için yarışacak
  3. Thomas Reis: Bu pozisyonu skandal olarak değerlendirmek istiyoruz
  4. Sadettin Saran, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan acil toplantı talep etti
  5. 2026 Dünya Kupası gruplarında Türkiye'nin muhtemel rakipleri belli oldu
  6. Galatasaray - Samsunspor: 3-2
  7. Besiktas GAİN – Panionios: 101-83
  8. Galatasaray - Samsunspor maçından notlar
  9. RAMS Başakşehir FK, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı
  10. Gaziantep, iki büyük satranç organizasyonuna ev sahipliği yapıyor

© Copyright 2025

DHA