Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hatayspor: Sportif Direktörümüz Taner Savut'u kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz

Hatayspor, sportif direktör Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıkladı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 ili etkiledi. Hatay'ın Antakya ilçesindeki Rönesans Rezidans da yaşanan depremin ardından yıkıldı. Rezidansın enkazında yapılan arama ve kurtarma çalışmaları sırasında geçtiğimiz günlerde Hataysporlu futbolcu Atsu'nun cansız bedenine ulaşılırken; aynı binada kaldığı bilinen Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'tan ise haber alınamadı.



Dün Adana'da bir hastanede Taner Savut'a benzeyen kişinin olduğunun belirtilmesinin ardından Savut'un ağabeyi Ali Savut, Adana'ya giderek DNA örneği verdi. Yaşanan gelişmelerin ardından Hatayspor, resmi hesabından, Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıkladı.

Hatayspor'un "Başımız sağ olsun" başlığı ile yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Sportif Direktörümüz Taner Savut'u kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Hocamıza yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Seni unutmayacağız Taner hoca. Mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimizdesin."

Diğer Haberler

  1. TEXACO Team AMS, Türkiye pistlerindeki tüm şampiyonlukları kazandı
  2. Umut Camkıran, 17 maçta 17 nakavtlı Hırvat boksör Pesut’a karşı ringe çıkacak
  3. Karşıyaka'da potaya transfer yasağı geldi
  4. PFDK’dan Caner Erkin’e 5 maç ceza
  5. Silifke Belediyespor - Hesap.com Antalyaspor: 0-1
  6. Anadolu Efes - Real Madrid: 75-81
  7. PFDK cezaları açıklandı
  8. Bahçeşehir Koleji - Neptunas Klaipeda: 85 - 100
  9. Abdullah Kavukcu: Galatasaray düşmanlarına karşı tek başımıza mücadele vereceğiz
  10. 2026 FIFA Dünya Kupası kura çekimi yarın yapılacak

© Copyright 2025

DHA