Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hikmet Karaman'a ‘kel’ diyerek hakaret eden sanığa 2 yıl hapis istemi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'a, Kayserispor'da görev yaptığı dönemde sosyal medya hesabından 'kel' diyerek küfür ettiği iddiasıyla Serhat Ö.'nün 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

ABONE OL
Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)

Olay, 6 Mart 2022'de Kayseri'de meydana geldi.  İddiaya göre, Kayserispor'da görev yaptığı dönemde Hikmet Karaman, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Serhat Ö., isimli bir kişi ise söz konusu paylaşımın altına, küfürlü bir yazı yazdı. Ardından da 'kel' şeklinde yorum yaptı. Şikayet üzerine şüpheli Serhat Ö. hakkında Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütülerek iddianame düzenlendi. İddianame kapsamında, 'sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kayseri 13'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, sanık Serhat Ö. katılmadı. Mahkeme hakimi sanığın yurt dışında olması nedeniyle ifadesinin alınması için yakalama kararı çıkarılmasına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

 

Diğer Haberler

  1. Kosova - Türkiye maçını Michael Oliver yönetecek
  2. 'Kökbörü Oyunları Erciyes 2026' Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlendi
  3. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda sona yaklaşılıyor
  4. Beşiktaş, günü çift antrenmanla tamamladı
  5. Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü
  6. Zecorner Kayserispor'da Kasımpaşa mesaisi sürüyor
  7. Alanya Ultra Trail’de şampiyonlar belli oldu
  8. Fethiyespor – Bursaspor: 1-1
  9. A Milli Takım’da Kosova maçının hazırlıkları devam ediyor
  10. Varank ve Çelik Fethiyespor – Bursaspor maçına geldi

© Copyright 2026

DHA