Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İbo Aslan UFC’deki ilk maçında İsveçli rakibini nakavt etti

İbo Aslan, UFC’deki ilk maçında İsveçli rakibi Anton Turkalj’yi 3’üncü rauntta nakavt ederek ilk galibiyetini aldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Dünyanın en büyük karma dövüş organizasyonu olan Ultimate Fighting Championship’te (UFC) Türk sporcu İbo Aslan, ilk müsabakasına çıktı. New Jersey Atlantic City'de düzenlenen maçta Aslan, İsveçli rakibi Anton Turkalj’yi 3’üncü rauntta nakavt ederek ilk galibiyetini almış oldu. Galibiyetin ardından İbo Aslan, “Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

“İNSANLARI NAKAVT ETMEK İÇİN GELDİM”

Organizasyondaki ilk maçında İsveçli rakibi Anton Turkalj’yi mağlup ettiğine değinen 27 yaşındaki Türk sporcu, “Benden 4 yıl kaçtı. Şimdi artık kaçamaz. Onu başlangıcımda UFC'de yakaladım ve nakavt ettim. Buraya maçı kazanmak için değil, insanları nakavt etmek için geldim” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE BAYRAĞI'NI TEMSİL EDİYORUM”

UFC’de aktif dövüşen tek Türk olduğunu söyleyen Aslan, “Tabii ki çok mutluyum. Türkiye'yi temsil ediyorum. O yüzden onurluyum. Türkiye Bayrağı'nı temsil ediyorum. Şu anda UFC'deki tek Türküm” diye konuştu.

İbo Aslan, aynı zamanda UFC’de dövüşen 3’üncü Türk sporcu oldu. Daha önce Alptekin Özkılıç ve Gökhan Saki UFC’de yer almıştı.

Diğer Haberler

  1. Galatasaray - Samsunspor maçından notlar
  2. RAMS Başakşehir FK, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı
  3. Gaziantep, iki büyük satranç organizasyonuna ev sahipliği yapıyor
  4. UEFA, Jhon Duran'a 2 maç ceza verdi
  5. Trabzonspor’da Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor
  6. TFF Futbol Gelişim Direktörü Emrah Bayraktar D-Smart’ın konuğu oldu
  7. Uğur Fora: İyi bir fikstür oldu
  8. Ertan Torunoğulları: Transferi konuşmak için erken
  9. Fuat Göktaş: Amacımız Türk futboluna kalite getirmek
  10. Türkiye Kupası’nda grup eşleşmeleri belli oldu

© Copyright 2025

DHA