Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İsmet Taşdemir: Bu maçı burada kapatıp önümüzdeki maçlara bakacağız

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bizim için zor bir deplasman ve zor bir maçtı. Bu ligde çoğu oyuncum ilk defa oynuyor. Bu deplasmanda da ilk defa bulundular. Tam adapte olup maça ısınma aşamasında yediğimiz gol gardımızı düşürdü. İkinci yarıda da bireysel hatadan gol yedik ve maç koptu. Mücadele etmeye çalıştık. Maalesef mağlup ayrılıyoruz. Bu maçı burada kapatıp önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

ABONE OL
Doğukan DEMİRKIRDI – Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA) -

Bodrum FK, Süper Lig’in 10’uncu hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir açıklamalarda bulundu. Mücadeleyi değerlendiren İsmet Taşdemir, “Bizim için zor bir deplasman ve zor bir maçtı. Bu ligde çoğu oyuncum ilk defa oynuyor. Bu deplasmanda da ilk defa bulundular. Tam adapte olup maça ısınma aşamasında yediğimiz gol gardımızı düşürdü. İlk yarının sonuna kadar toparlamaya çalıştık. Geçişleri iyi yapan bir takımız ama bugün zorlandık. İkinci yarıda da bireysel hatadan gol yedik ve maç koptu. Mücadele etmeye çalıştık. Maalesef mağlup ayrılıyoruz. Bu maçı burada kapatıp önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

 

'MAKAS AÇILIYOR AMA FUTBOL SAHADA OYNANIYOR'

Ligin üst sıralarında takımlar ile alt sıralardaki takımlar arasındaki farkın açıldığını belirten İsmet Taşdemir, “Bu bir gerçek. Çoğu takımda var diyebilirim. Makas açılıyor ama futbol sahada oynanıyor. İyi hazırlanan, iyi organize olan ve güçlü takımların o farkı kapatacağını düşünüyorum. Şu anda Samsunspor'u tebrik ediyorum. Göztepe ve Eyüpspor geliyor. Biz de bunların içerisine girmeye aday takımız” ifadelerini kullandı.

Topa daha fazla sahip olmaları gerektiğini söyleyen 50 yaşındaki teknik adam, “Sezon başından beri istatistiklerde topa sahip olmada en düşük takımlardan bir tanesiyiz. Bence bunu geliştirmemiz gerekiyor. Ceza sahasında en çok topla buluşan 3 takımdan biriydik. Ama 33 tane bulup 1 tane şut atamadık. Böyle de bir gerçeğimiz var. Geliştireceğimiz çok nokta var. Bunun için çalışıyoruz. Bugün takımdaki 7 oyuncuyla 1’inci lig mücadelesi verdik. 4 tanesiyle de 2’nci ligde mücadele verdik” diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı
  2. Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasına sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak
  3. Domenico Tedesco: Takımın genel olarak performansından memnunum
  4. Gaziantep FK - Kasımpaşa maçının ardından
  5. Sadettin Saran: 13 maçımız kaldı, 13'ü de final
  6. Metin Diyadin: Skor olarak ilk yarıda maç bitmiş oldu
  7. Gaziantep FK - Kasımpaşa: 2-1
  8. Kadıköy'de gülen taraf Fenerbahçe oldu
  9. Kocaelispor Başkanı Recep Durul: 3 puanı aldık mutluyuz
  10. Zecorner Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın: Böyle oynadığımız sürece kazanırız

© Copyright 2026

DHA