Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kayserispor, son 10 sezonda 22 kez teknik adam değiştirdi

Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor, teknik direktör Sergej Jakirovic ile yollarını ayırma kararı almasının ardından son 10 sezonda 20 ayrı teknik direktörle 22 kez görev değişikliği yaptı.

ABONE OL
Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)

Süper Lig’in 21‘inci haftasında Sivasspor’a deplasmanda 5-2’lik skorla kaybeden Kayserispor’da teknik direktör Sinan Kaloğlu ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Boşnak teknik adam Sergej Jakirovic ile de karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Ligde transfer tahtası kapalı olan sarı kırmızılı takımın başında çıktığı 17 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 1,71 puan ortalaması yakalayan Jakirovic, 16'ncı sırada aldığı Kayserispor'u 13'üncü sıraya yükselterek ligde kalmasında önemli bir etken olmuştu. Sergej Jakirovic ile yolların ayrılması sonrası İç Anadolu ekibinde son 10 sezonda 22’nci teknik direktörle de yollar ayrıldı.

(Fotoğrafta: Burak Yılmaz)

TEKNİK ADAM DAYANMIYOR

2015-2016 sezonunda Tolunay Kafkas ile sözleşme imzalayan Kayserispor, o sezondan bugüne kadar geçen süreçte Hikmet Karaman ve Samet Aybaba ile 2 kez olmak üzere, toplam 20 farklı teknik adamla çalıştı ve 22 kez görev değişikliği kararı aldı.

(Fotoğrafta: Bülent Uygun)

Sarı kırmızılı takımda, Tolunay Kafkas, Hakan Kutlu, Sergen Yalçın, Mesut Bakkal, Marius Sumudica, Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman, Samet Aybaba, Bülent Uygun, Robert Prosinecki, Bayram Bektaş, Dan Petrescu, Uğur Kulaksız, Hamza Hamzaoğlu, Yalçın Koşukavak, Çağdaş Atan, Recep Uçar, Burak Yılmaz, Sinan Kaloğlu ve son olarak da Sergej Jakirovic görev yaptı. Kayserispor, bu istatistiği ile ligde en çok teknik direktör değiştiren kulüpler arasında yer aldı.

(Fotoğrafta: Ertuğrul Sağlam)


(Fotoğrafta: Hikmet Karaman)


(Fotoğrafta: Mesut Bakkal)


(Fotoğrafta: Robert Prosinecki)


(Fotoğrafta: Çağdaş Atan)


(Fotoğrafta: Recep Uçar)


(Fotoğrafta: Samet Aybaba)


(Fotoğrafta: Sergen Yalçın)


(Fotoğrafta: Sinan Kaloğlu)


(Fotoğrafta: Tolunay Kafkas)

(Fotoğrafta: Marius Sumidica)


(Fotoğrafta: Yalçın Koşukavak)

Diğer Haberler

  1. Besiktas GAİN – Panionios: 101-83
  2. Galatasaray - Samsunspor maçından notlar
  3. RAMS Başakşehir FK, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı
  4. Gaziantep, iki büyük satranç organizasyonuna ev sahipliği yapıyor
  5. UEFA, Jhon Duran'a 2 maç ceza verdi
  6. Trabzonspor’da Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor
  7. TFF Futbol Gelişim Direktörü Emrah Bayraktar D-Smart’ın konuğu oldu
  8. Uğur Fora: İyi bir fikstür oldu
  9. Ertan Torunoğulları: Transferi konuşmak için erken
  10. Fuat Göktaş: Amacımız Türk futboluna kalite getirmek

© Copyright 2025

DHA