Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

KidZania İstanbul’da 5’inci Geleneksel Satranç Turnuvası başladı

KidZania İstanbul, Türkiye İş Bankası ve Türkiye Satranç Federasyonu’nun katkılarıyla 5’inci Geleneksel Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yapıyor. Bugün başlayan turnuva, 20 Temmuz’a kadar sürecek. Başvurular, Türkiye Satranç Federasyonu’nun web sitesi üzerinden yapılacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Turnuva boyunca satranç meraklısı ziyaretçiler de ‘Satrançla Tanışma Atölyesi’ne katılabilecek. 5’inci Geleneksel Satranç Turnuvası, Türkiye Satranç Federasyonu’nun lisanslı sporcuları ve eğitmenleri tarafından yönetilecek.

Turnuva;

18 Temmuz’da 2015 doğumlu çocuklar,

19 Temmuz’da 2016 doğumlu çocuklar ve

20 Temmuz’da 2017-2018 doğumlu çocuklar için düzenlenecek.

Turnuvaya katılmak isteyen yarışmacılar, Türkiye Satranç Federasyonu’nun web sitesi üzerinden kayıt ücretlerini ödeyerek başvuru yapabilecek.

 KİDZANİA STADYUMU’NDA HER GÜN ÖDÜL TÖRENİ

Turnuvanın her günü KidZania Stadyumu’nda saat 11.30’da başlayacak ve günlük 50 sporcunun katılımıyla, farklı yaş gruplarında toplam 150 satranç severin mücadelesine sahne olacak. Her katılımcıya özel olarak hazırlanan madalyalar, her gün turnuva bitiminde gerçekleştirilecek ödül töreninde teslim edilecek.

 FEDERASYON ONAYLI LİSANS FIRSATI

Turnuvaya katılmayan satranç meraklısı ziyaretçiler için Bache’nin Atölye Kulübü’nde Türkiye Satranç Federasyonu eğitmenleri eşliğinde ‘Satrançla Tanışma Atölyesi’ düzenlenecek; atölye katılımcılarına lisans da takdim edilecek.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı
  2. Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasına sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak
  3. Domenico Tedesco: Takımın genel olarak performansından memnunum
  4. Gaziantep FK - Kasımpaşa maçının ardından
  5. Sadettin Saran: 13 maçımız kaldı, 13'ü de final
  6. Metin Diyadin: Skor olarak ilk yarıda maç bitmiş oldu
  7. Gaziantep FK - Kasımpaşa: 2-1
  8. Kadıköy'de gülen taraf Fenerbahçe oldu
  9. Kocaelispor Başkanı Recep Durul: 3 puanı aldık mutluyuz
  10. Zecorner Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın: Böyle oynadığımız sürece kazanırız

© Copyright 2026

DHA