Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Konyaspor'da, Kasımpaşa maçı öncesi 3 eksik

Süper Lig'in 30'uncu hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak İttifak Holding Konyaspor, taktik antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Kasımpaşa'ya konuk olacak Konyaspor'da Alper Uludağ, Marin Anicic ve Barış Yardımcı forma giyemeyecek.

ABONE OL
Adem YILDIZ/KONYA, (DHA)

Konyasporlu oyuncular, Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenör yönetiminde Kasımpaşa maçı antrenmanını sürdürdü. Çabukluk hareketleri ve ısınmayla başlayan antrenman, topla oyunla devam etti. Yeşil-beyazlı oyuncular, antrenmanı taktik çalışmayla tamamladı.

3 YEŞİL-BEYAZLI OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK

Yarın saat 19.00'da Recep Tayyip Erdoğan Standında karşılaşacak Konyaspor ve Kasımpaşa maçında tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Alper Uludağ, Marin Anicic ve Barış Yardımcı forma giyemeyecek.

Diğer Haberler

  1. Anderson Talisca: Önemli olan 3 puandı
  2. Ali Gürbüz: Eksiklerimizi 1-2 gün içinde tamamlamayı planlıyoruz
  3. Selçuk İnan: Oyuncularımın mücadelesinin karşılığının bu olmadığı için üzgünüm
  4. Domenico Tedesco: İyi bir takıma karşı oynadık
  5. Yüksel Yıldırım: Sterling ile ilgileniyoruz, henüz resmi teklif yok
  6. Fenerbahçe'den deplasmanda 3 puan
  7. Bursaspor Basketbol-Trabzonspor: 75-83
  8. Konya Velodromu’nda sabah seansı dünya rekorlarıyla başladı
  9. Fenerbahçe’den Kocaeli deplasmanında taraftarına sarı bere
  10. Zecorner Kayserispor’da olağanüstü kongre kararı

© Copyright 2026

DHA