Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Küçükçekmece’de POMEM, BESYO ve spor liseleri hazırlık kursları başladı

Küçükçekmece’de, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları (BESYO) ve spor liselerine giriş sınavlarına hazırlanan öğrenciler yönelik özel yetenek sınavlarına hazırlık kursları başladı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Küçükçekmece Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği özel yetenek sınavları hazırlık kursları, 12 ay boyunca devam edecek. Özel yetenek sınavlarına hazırlık kurslarından son 4 yılda bin 710 ilçede yaşayan öğrencinin yararlandığı belirtildi.

“GENÇLERE YÖNELİK YATIRIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, özel yetenek sınavları hazırlık kursları yeni dönem kayıtlarına öğrencileri davet ederek “Kurslarımızda alanında uzman eğitmenlerin verdikleri eğitimle, geleceğin sporcularına hayallerinin kapısını aralıyoruz. Bu kurslardan öğrencilerin ücretsiz yararlanmasını sağlayarak rakipleri ile arasında fırsat eşitliği sağlıyoruz. Sınav parkurunun birebir benzeri olan hazırlık parkurumuz da öğrencilerimiz sınava hazırlanıyor ve tecrübe kazanıyor. Her alanda gençlere yönelik yatırımlarımız artarak devam edecek” diye konuştu.

HAFTADA DÖRT GÜN EĞİTİM

Kurslarla ilgili belediye tarafından şu bilgiler paylaşıldı:

“Alanında tecrübeli eğitmenler eşliğinde haftanın dört günü eğitim alan adaylar, ücretsiz sunulan parkur desteği ile sürat, çabukluk, güç, denge, koordinasyon ve dikkat gibi alanlarda 12 ay boyunca eğitime tabii tutuluyor. Eğitimler çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri 17:00-22:00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Kurslara başvuruların Halkalı Yetiştirme Yurdu Kapalı Spor Salonu’ndan yapılıyor.”

 

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçe’de eski başkan Sadettin Saran ve yönetimi ibra edildi
  2. Aziz Yıldırım’dan Saran yönetimine eleştiri: Fenerbahçe'nin malına çökme var
  3. Fenerbahçe’de toplam borç 27 milyar 821 milyon TL
  4. Şekip Mosturoğlu: Her yıl tekrarlanan seçimlerle istikrar sağlamak mümkün değil
  5. Avrupa şampiyonu boksör Havvanur Kethüda Trabzon'da coşkuyla karşılandı
  6. A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı
  7. Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazananı Başpehlivan Orhan Okulu oldu
  8. Koleksiyon tutkunları ve sporseverleri bir araya getiren 'Collector's Fest' 2'nci kez kapılarını açtı
  9. Bodrum’da su jeti ve motosurf yarışları nefes kesti
  10. 5’inci Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası sona erdi

© Copyright 2026

DHA