Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Lincoln Henrique için Erol Bulut ve Emre Belözoğlu devrede

Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, Fenerbahçe forması giyen Lincoln Henrique'ye talip oldu.

ABONE OL
Doğukan DEMİRKIRDI / İSTANBUL, (DHA)-

Uzun süreli sakatlığını atlattıktan sonra sahalara geri dönen Lincoln Henrique için İngiltere Championship ekibi Cardiff City devreye girdi. Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için Fenerbahçe’ye bonservisiyle transfer etme veya kiralık olmak üzere iki teklif yaptı. Sarı-lacivertli ekibin vereceği karara göre kısa süre içerisinde görüşmelerin tamamlanması bekleniyor. 

Öte yandan Lincoln Henrique için Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü de devrede. Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başkent ekibi, Brezilyalı futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

BU SEZON SADECE 1 MAÇTA FORMA GİYDİ

Sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan uzak kalan Lincoln Henrique, Türkiye Kupası’nda Adanaspor ile oynanan karşılaşmada formasına kavuşmuştu. Mücadeleye ilk 11’de başlayan ve 83 dakika sahada kalan 25 yaşındaki futbolcu, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor’da Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor
  2. TFF Futbol Gelişim Direktörü Emrah Bayraktar D-Smart’ın konuğu oldu
  3. Uğur Fora: İyi bir fikstür oldu
  4. Ertan Torunoğulları: Transferi konuşmak için erken
  5. Fuat Göktaş: Amacımız Türk futboluna kalite getirmek
  6. Türkiye Kupası’nda grup eşleşmeleri belli oldu
  7. Fenerbahçe, Rams Başakşehir FK maçına hazır
  8. Göztepe ve Manisa FK'dan 4 futbolcu gözaltında
  9. TEXACO Team AMS, Türkiye pistlerindeki tüm şampiyonlukları kazandı
  10. Umut Camkıran, 17 maçta 17 nakavtlı Hırvat boksör Pesut’a karşı ringe çıkacak

© Copyright 2025

DHA