Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Loic Remy'den başkan Tahir Kıran'a gönderme

Çaykur Rizesporlu futbolcu Loic Remy, Kulüp Başkanı Tahir Kıran’ın kendisi ile ilgili yaptığı, “Loic Remy hiçbir şekilde sözleşme feshine yanaşmıyor. Bundan böyle asla Rizespor forması giymeyecek” açıklamayı sosyal medya hesabından sözleşmesini hatırlatarak, kalem ve kağıt ekleyerek paylaştı.

ABONE OL
Arzu ERBAŞ/RİZE (DHA)

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, Loic Remy ile ilgili yaptığı açıklamada, "Remy Rizespor forması giymeyecek. Hiçbir şmekilde anlaşma yoluna gitiyor. İşi gücü 'ben sakatım.' 26 gün 'ben pozitifim' diyerek Fransa'da kaldı. 100 Euro verdi, 'pozitif' raporu aldı, 26 gün sonra Rize'ye geldi. Beyefendi bir antrenmana çıktı, sonra 3 ile 6 hafta sakat. Zaten 15 hafta kaldı" ifadelerini kullandı.

 

Remy, sosyal medya hesabından, başkan Kıran'ın, “Tahir Kıran: Loic Remy hiçbir şekilde sözleşme feshine yanaşmıyor. Bundan böyle asla Rizespor forması giymeyecek” açıklamalarını sözleşmesi vurgusu yaparak kalem ve kağıt ekleyerek paylaştı.

Diğer Haberler

  1. A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 12 kişilik kadrosu belli oldu
  2. Galatasaray’ın deplasmandaki Liverpool maçı için aldığı seyirci yasağı kaldırılmadı
  3. ikas Eyüpspor – Kocaelispor: 0-1
  4. UEFA'dan Halil Umut Meler'e görev
  5. Golf Mad Pro-Am Golf Turnuvası'nda şampiyon Murray oldu
  6. Okan Buruk: Tek hedefimiz ilk maçta kazanarak ikinci maç için önemli bir avantaj elde etmek
  7. Davinson Sanchez: UEFA Şampiyonlar Ligi, dünyanın en büyük turnuvası
  8. Galatasaray, Liverpool maçına hazır
  9. Hayri Çavuşoğlu’na PFDK tarafından verilen disiplin cezası sona erdirildi
  10. Göztepe geçen sezonu hatırlattı

© Copyright 2026

DHA