Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Manchester United’da Amorim sesleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ta teknik direktör Erik ten Hag ile yolların ayrılmasının ardından, arayışlar sürüyor. İngiliz ekibi ile ismi anılan son teknik direktör Sporting’in teknik direktörü Ruben Amorim oldu.

ABONE OL
Efe ALDEMİR / İSTANBUL, (DHA)-

Manchester United kariyeri çok eleştirilen teknik direktör Erik ten Hag, son olarak ligde West Ham United’a 2-1 mağlup olduktan sonra görevden alındı. 2022’den bu yana takımın başında olan teknik adamın yerine Manchester United yönetiminin hedefi Portekizli Hoca Ruben Amorim. 39 yaşındaki Amorim, 2020 yılından bu yana Portekiz ekibi Sporting’i çalıştırıyor. Amorim, bu süre içinde Sporting ile 5 kez kupa sevinci yaşadı. Ayrıca genç teknik adam 2019-20 sezonunda ise Braga ile Portekiz Lig Kupasını kazandı.

AMORİM İDDİALARI DOĞRULADI

Öte yandan Ruben Amorim de Manchester United iddiaları doğruladı. Portekiz Lig Kupası’nda Nacional ile oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Amorim, henüz kararını vermediğini, somut bir şey olması durumunda bunun açıklanacağını dile getirdi.

Ayrıca Avrupa basınında yer alan haberlere göre İngiliz ekibi, Amorim için kulübü Sporting’e 10 milyon Euro ödeyecek.

Diğer Haberler

  1. Gençlerbirliği’nin Olağanüstü Genel Kurulu’nda Arda Çakmak başkan seçildi
  2. Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti
  3. Trabzonspor zirve yarışına sürdürmek istiyor
  4. Yüksel Yıldırım: Samsunspor’un ve Türk futbolunun adaleti gasp edildi
  5. Samsunspor Başkanı Yıldırım: Bizim puanımız çalındı
  6. Leroy Sane: Oyun içerisindeyken eli görmedim, bana değil gibi göründü
  7. Okan Buruk: Hakem orada penaltı verseydi kimse bir şey diyemezdi
  8. Gençlerbirliği’nde Mehmet Kaya ve Çağrı Çetin başkanlık için yarışacak
  9. Thomas Reis: Bu pozisyonu skandal olarak değerlendirmek istiyoruz
  10. Sadettin Saran, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan acil toplantı talep etti

© Copyright 2025

DHA