Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mardinli Boksör Sezen Sude, Türkiye şampiyonu oldu

Mardinli Boksör Sezen Sude Karaboğa (17), Türkiye Üniversitelerarası Boks Şampiyonası’nda 54 kiloda Türkiye birincisi oldu.

ABONE OL
Salih KESKİN/MARDİN,(DHA)-

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Bayburt’ta düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Boks Şampiyonası, final müsabakaları ve ödül töreniyle sona erdi. 43 üniversiteden 170 sporcunun katıldığı organizasyonda Artuklu Üniversitesi adına yarışan Mardinli Boksör Sezen Sude Karaboğa, kadınlar 54 kiloda Türkiye birincisi olarak Avrupa’daki şampiyonlara gitmeye hak kazandı. Şampiyonanın son gününde dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.

SEZEN SUDE KARABOĞA: ÇOK GURURLUYUM

Mardin’i gururla temsil ettiğini vurgulayan Sezen Sude Karaboğa, “Daha iyi olmak için sürekli antrenörümle çalışıyorum. Türkiye Üniversitelerarası Boks Şampiyonası’nda kadınlar 54 kiloda birinci oldum ve inşallah artık ülkemi Avrupa’da temsil edebileceğim. Bunun için çok gururluyum. Hedeflerime ulaşmak için yılmadan çalışmaya devam edeceğim. Buradan sürekli bana destek olan aileme çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.



Diğer Haberler

  1. Boluspor’a 13 gün önce gelen teknik direktör görevden alındı
  2. Göztepe - VakıfBank: 1-3
  3. Mehmet Türkmen: Umarım ülkemizi yurt dışında çok güzel temsil edeceğiz
  4. Atilla Karaoğlan: Bir hakemin Süper Lig seviyesinde maç yönetebilmesi için büyük emek gerekiyor
  5. Fenerbahçe Beko’nun Milli Basketbolcusu Tarık Biberovic Red Bull sporcusu oldu
  6. Merkez Hakem Kurulu Kokart Töreni Riva'da yapıldı
  7. Avrupa Atıcılık Şampiyonası’nda Türk atıcılardan 9 madalya
  8. Denizlili dartçılar Hollanda'da tarih yazdı
  9. Aras Kargo Spor Kulübü, 6 Şubat’ın yıl dönümünde AFAD çalışanlarını ağırladı
  10. Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında 3 puanı 3 golle aldı

© Copyright 2026

DHA