Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mario Lemina: Her şeyi kazanmak istiyoruz

Galatasaray'ın Gabonlu orta sahası Mario Lemina, “Her şeyi kazanmak istiyoruz, yapmak istediğimiz şey bu. Maalesef kupayı kazanamadık ama gelecek yıl neler olacağını göreceğiz” dedi.

ABONE OL
Sacit GÖNCÜ - Fırat ALKIZ / İSTANBUL, (DHA)-

Galatasaray, Süper Lig'in 33’üncü haftasında sahasında konuk ettiği Hesap.com Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek bitime bir hafta kala şampiyon oldu. Karşılaşmanın ardından Galatasaray’ın 32 yaşındaki Gabonlu orta sahası Mario Lemina basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk için mutlu olduğunu söyleyen Mario Lemina, "Bunun için çok çalıştık. Gerçekten zor ve uzun bir sezon oldu. İyi iş çıkardık. Taraftarlar harikaydı. Teknik ekip de çok iyi iş çıkardı. Herkesi tebrik ederim" ifadelerinde bulundu.

Gelecek sezon hakkında da konuşan Lemina, “Her şeyi kazanmak istiyoruz, yapmak istediğimiz şey bu. Maalesef kupayı kazanamadık ama gelecek yıl neler olacağını göreceğiz" dedi.

Son olarak Mario Lemina, desteklerinden dolayı Galatasaray taraftarına teşekkür etti.

Diğer Haberler

  1. Konyaspor, Masuaku 2 yıllık sözleşme imzaladı
  2. Amed Sportif Faaliyetler’de 5 futbolcu için imza töreni
  3. Deniz Kürek Endurance ve Beach Sprint Türkiye Şampiyonası Samsun’da başlıyor
  4. Arca Çorum FK'nın hedefi Galatasaray'dan puan almak
  5. Trabzonspor’da Kasımpaşa mesaisi başladı
  6. Fenerbahçe, Sturm Graz maçına hazır
  7. İsmail Kartal: Skoru korumaya değil kendi oyunumuzla turu geçmeye geldik
  8. Sturm Graz Teknik Direktörü Fabio Ingolitsch: Yarın onlara çelme takmaya çalışacağız
  9. Diyarbakır Valisi Zorluoğlu: Diyarbakır’dan tüm Türkiye’ye kardeşlik ve dostluk sesi yükselecek
  10. Başpehlivan Serhat Elvan, Tokat Belediye Spor Kulübü'ne transfer oldu

© Copyright 2026

DHA