Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Merkez Hakem Kurulu'ndan kınama

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), “Çok değerli hakemimiz Halil Umut Meler’e yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırı sadece hakemlerimize değil, Türk futboluna da yapılmıştır” açıklamasını yaptı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Süper Lig’in 15’inci haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından sahaya inen MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler’e saldırarak, yumruk attı. Yaşanan olayın ardından MHK'dan konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“11.12.2023 tarihinde Ankara Eryaman Stadyumunda oynanan MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor müsabakasında çok değerli hakemimiz Halil Umut Meler’e yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırı sadece hakemlerimize değil, Türk Futboluna da yapılmıştır. Merkez Hakem Kurulu olarak sonuna kadar hakemimizin yanında olduğumuzu ifade ederiz. Yasal ve idari süreci  yakından takip edeceğimizi ve bu olaya sebebiyet veren tüm sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması adına olayın takipçisi olacağımızı beyan ederiz.”

 

Diğer Haberler

  1. Enerjisa Üretim’in Çocuk Basketbol Kampları Keşan’da düzenlendi
  2. İsmail Kartal: Hem güzel futbol hem güzel sonuçlarla inşallah şampiyon oluruz
  3. Ünlüler, Hipodrom.com locasında 100'üncü Gazi Koşusu heyecanını yaşadı
  4. Samsunspor’dan, Fenerbahçe Başkan Vekili Barış Göktürk’ün sözlerine tepki
  5. Türkiye U17 Erkek Basketbol Milli Takımı, Slovenya'yı 87-66 mağlup etti
  6. Güreş festivalinde gerginliğe jandarma müdahale etti
  7. Filenin Efeleri, Belçika'yı 3-0 mağlup etti
  8. Halis Karataş: 100’üncü yıl benim için çok önemliydi
  9. Beşiktaş yeni sezonun açılışını yaptı
  10. 100’üncü Gazi Koşusu’nu Halis Karataş’ın jokeyliğini yaptığı 'Bay Nalçakan' kazandı

© Copyright 2026

DHA