Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mert Hakan Yandaş: Bir an önce de takıma dönüp katkı sağlamak istiyorum

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, “Yanımda olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bir an önce aileme kavuşmak istiyorum. Çok şükür bitti. Aileme kavuşup, bir an önce de takıma dönüp katkı sağlamak istiyorum” dedi.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

‘Futbolda bahis' soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan ve hakkında 17 yıl 10 aya kadar hapis talep edilen Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş için tahliye kararı verildi. Marmara Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliye edilen tecrübeli futbolcu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tahliye olduğu için mutlu olduğunu dile getiren Yandaş, “Yorgunum biraz. Fazla bir şey söylemek istemiyorum. Yine kötü gün dostu olduklarını gösterdikleri için tüm camiamıza, kulübümüze sonsuz teşekkür ediyorum. Yanımda olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bir an önce aileme kavuşmak istiyorum. Çok şükür bitti. Aileme kavuşup, bir an önce de takıma dönüp katkı sağlamak istiyorum. Çok şükür mutluyum” ifadelerini kullandı.

ERTAN TORUNOĞULLARI: YARIN İNŞALLAH İLK ANTRENMANI TÜM TAKIM ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE YAPACAK

Herkes için güzel bir gün olduğunu belirten Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Ertan Torunoğulları, “Bizim için güzel, mutlu bir gün. Kaptanımız tahliye oldu. Silivri’den kendisini aldık. Bugünü ailesiyle geçirecek. Yarın da inşallah ilk antrenmanı tüm takım arkadaşlarıyla birlikte yapacak. Samandıra’da olacağız. Kaptan da gelecek, arkadaşlarıyla birlikte antrenman yapacak. Hepimiz için güzel bir gün. Teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

  1. Otizmli rekortmen yüzücü Tuna Tunca’nın yeni hedefi Catalina Kanalı
  2. Muğlalı Derin Bartan yelkende dünya şampiyonu
  3. Gençlerbirliği, Cheikh Niasse ile anlaştı
  4. Filenin Sultanları, Avrupa'da zirve için yeniden sahnede
  5. Erzurumspor FK, Miguel Cardoso ve Owusu’yu kadrosuna kattı
  6. Kocaelispor’a Portekizli kanat
  7. Trabzonspor, Ferencvaros maçı hazırlıklarını tamamladı
  8. Balazs Borbely: Güçlü bir oyun ortaya koymaya çalışacağız
  9. Kenan Kodro: Avrupa Ligi’ne gitmeyi gerçekten çok istiyoruz
  10. İstanbul Başakşehir, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

© Copyright 2026

DHA