Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Milli halterciler, Avrupa Şampiyonası'na madalyayla başladı

Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası'nın ilk gününde 45 kilo kadınlarda Cansu Bektaş ve Gamze Altun podyuma çıktı. Milli sporcular günü 3 altın ve 1 gümüş madalya ile tamamladı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Ermenistan’ın başkenti Erivan’da 40 ülkeden 172 kadın, 146 erkek toplam 318 sporcunun katılımı ile gerçekleşen organizasyonun ilk günü tamamlandı.

Milli sporcu Cansu Bektaş, koparmada 72, silkmede 90 ve toplamda 162 kilo ile 3 Avrupa gençler rekoru kırarak 3 altın madalya birden kazandı ve Avrupa şampiyonu oldu.

Bu sıklette yarışan Gamze Altun ise koparmada 63 kiloluk kaldırışıyla 5. sırayı alırken, silkmede 89 kilo ile gümüş madalyanın sahibi oldu. Sporcu toplamda ise 152 kilo ile Avrupa 4’üncüsü oldu.

Müsabaka sonrasında sporculara madalyasını Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü takdim etti.

Diğer Haberler

  1. Zecorner Kayserispor - ikas Eyüpspor maçının ardından
  2. Zecorner Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın: Kaybettiğimiz bir şey yok
  3. Emre Belözoğlu: Oyunda üstün taraf bizdik
  4. Selçuk İnan: Çok önemli bir iş başardığımızı düşünüyorum
  5. Hesap.com Antalyaspor - Corendon Alanyaspor: 0-0
  6. Zecorner Kayserispor - ikas Eyüpspor: 1-1
  7. VakıfBank, 7'nci kez Avrupa şampiyonu
  8. Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük – Natura Dünyası Gençlerbirliği: 1-0
  9. Kasımpaşa – Kocaelispor: 1-1
  10. Hayatın Artı Biri Spor Kulübü kupasını aldı

© Copyright 2026

DHA