Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Muhammed Cham: Hedefimiz kupayı kazanabilmek

Trabzonspor forması giyen Muhammed Cham, “Ligde istediğimiz yerde değiliz. Belki de olmamız gereken yerde değiliz ancak Türkiye Kupası farklı bir turnuva, dolayısıyla kupadaki hedefimiz de kupayı kazanabilmek” dedi.

ABONE OL
Salim SARIKOÇ/ TRABZON,(DHA)-

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3’üncü hafta maçında Trabzonspor, sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor’u 5-2 mağlup etti. Karşılaşmada 1 gol kaydeden Trabzonspor'un 24 yaşındaki futbolcusu Muhammed Cham, mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kupanın kendileri için önemli bir hedef olduğunu söyleyen Cham, “Öncelikle takımımla gurur duyuyorum. Gayet iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum kendi adımıza. Bir çok gol attık, bir çok da pozisyon bulduk aslında. Bugün yediğimiz 2 gol belki bizimle ilgili olumsuz taraflarından bir tanesiydi. Keşke o golleri yemeseydik. Ama çok iyi bir kadromuz var, çok iyi bir oyuncu grubumuz var. Dolayısıyla herkes, her gün, her antrenmanda en iyi performansını göstermeye çalışıyor. Bu da takımımızın işine yarıyor. Ligde istediğimiz yerde değiliz. Belki de olmamız gereken yerde değiliz ancak Türkiye Kupası farklı bir turnuva, dolayısıyla kupadaki hedefimiz de kupayı kazanabilmek. Çünkü bu kupanın sonunda Avrupa'da mücadele etmek, kendimizi gösterebilme şansımız var. Dolayısıyla ne yapmamız gerektiğinin farkındayız" diye konuştu.

'ÖĞRENECEK ÇOK ŞEYİM VAR'

Sahada elinden geldiğini yapmaya çalıştığını belirten Cham, "Kupa bizim adımıza önemli bir hedef. Öğrenecek çok şeyim var. Buraya geliş hikayem değişikti. Kulüp çok istedi, ben de çok istedim. Taraftarın sevgisini hep hissettim. Elimden geleni vermeye çalışıyorum. Daha iyisini yapmak için hocalarımızla konuşuyorum. Her zaman en iyi versiyonumu geliştirmeye çalışıyorum. Bunu yapmaya çalışıyor ve takımıma yardım etmeye çalışıyorum her gün. Biz aynı takım ve aynı oyuncularız. İçeride farklı, dışarıda farklıyız. Bizim adımıza dış ya da iç saha hiçbir şeyi değiştirmemeli. Elbette iç sahada taraftar desteği ile bir adım öndeyiz ama bu performansı dış sahada da yansıtabilmeliyiz” dedi.

Diğer Haberler

  1. Nuri Şahin: Deplasmana daha net bir skorla gitmek istiyorduk
  2. Başakşehir FK – Inter Turku: 1-1
  3. Mike Tullberg: Beşiktaş’a saygı duyuyoruz ama kendimize de inanıyoruz
  4. Bakan Bak: Bu gençlerin içinden Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkacak
  5. Okul Sporları Daire Başkanı İlhan Demir, ISF Yönetim Kurulu’na seçildi
  6. Futbolda yeni sezon güvenlik planı ele alınacak
  7. Kadir Sağlam, UEFA Konferans Ligi maçını yönetecek
  8. Fenerbahçe, Gornik Zabrze rövanşının hazırlıklarına başladı
  9. TOFAŞ, Amerikalı forvet Thurman ile sözleşme imzaladı
  10. Vincenzo Italiano: Avrupa'da kolay maç diye bir şey yok

© Copyright 2026

DHA