Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Muhammet Ali Bahar: Karagümrük varsa, mücadele vardır

Fatih Karagümrük Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Bahar, "Yusuf gibi kuyuya atıldık. Ama o karanlık kuyudan yılmadan, pes etmeden çıktık. İnancımızı, mücadelemizi, birliğimizi hiçbir zaman kaybetmedik. Çünkü Karagümrük varsa, mücadele vardır" dedi.

ABONE OL
Beyza Betül CİHAN/İSTANBUL,(DHA)-

Fatih Karagümrük Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Bahar, Süper Lig'deki 2025-26 sezonu fikstür çekiminin ardından Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Ali Bahar yaptığı açıklamada, "Öncelikle, yeni sezonun tüm takımlarımıza ve ülke futbolumuza hayırlı olmasını diliyorum. 100'üncü yılımıza giden süreçte camiamız adına güzel bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. Bilindiği üzere geçtiğimiz sezondan önce, tıpkı Yusuf gibi kuyuya atıldık. Ama o karanlık kuyudan yılmadan, pes etmeden çıktık. İnancımızı, mücadelemizi, birliğimizi hiçbir zaman kaybetmedik. Çünkü Karagümrük varsa, mücadele vardır. Süper Lig'deki mücadelemize kaldığımız yerden bize yakışır şekilde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Filenin Sultanları, Voleybol Milletler Ligi finallerinde
  2. Salih Özcan: Beşiktaş büyük bir kulüp, şampiyonluğu hak ediyor
  3. Beşiktaş-Mattersburg: 1-0
  4. Okyanus Koleji Kız Voleybol Milli Takımı, dünya ikincisi oldu
  5. İspanya, Belçika'yı 2-1 yenerek yarı finale yükseldi
  6. Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
  7. Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ediyor
  8. Beşiktaş, Widzew Lodz'a mağlup oldu
  9. Galatasaray, günü çift antrenmanla tamamladı
  10. RAMS Başakşehir FK, SV Ried ile oynadığı iki hazırlık maçını tamamladı

© Copyright 2026

DHA