Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Nigel Hayes-Davis: Burası evim ve ben evimdeyim

Fenerbahçe Beko formasını terleten Nigel Hayes-Davis, "Burası evim ve ben evimdeyim. Türkiye Ligi maçına ve Abu Dabi’de oynayacağımız maçlardaki hedeflerime odaklıyım" dedi.

ABONE OL
Beyza Betül CİHAN- Efe ALDEMİR/İSTANBUL,(DHA)

Fenerbahçe Beko, Final-Four öncesi medya günü düzenlendi. Medya gününde Fenerbahçe Beko forması giyen Nigel Hayes-Davis basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Hayes-Davis, "Hedefimiz Marko’nun söylediği gibi Final-Four’du. Abu Dabi’ye sağlıklı şekilde gitmek istiyoruz" dedi.

Taraftarların kahraman benzetmesi yapması hakkında tecrübeli oyuncu, "Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos maçı olacak. Bu şekilde düşünerek maça gitmemiz gerek. Başantrenörümüz de aynı şeyi söylüyor. Kahraman gibi değil takım olarak gideceğiz ve bu takım oyunu" ifadelerini kullandı.

NBA hakkında sorulan soruya da Nigel Hayes-Davis, "Son birkaç yıldır aynı şekilde cevap veriyorum. Burası evim ve ben evimdeyim. Türkiye Ligi maçına ve Abu Dabi’de oynayacağımız maçlardaki hedeflerime odaklıyım. Başka bir şey düşünmüyorum" dedi.

Nigel Hayes-Davis, Final-Four maçı için ribauntların ve kazanılan topların galibiyet için etkili olacağına inandığını söyledi.

Diğer Haberler

  1. Yüksel Yıldırım: Samsunspor delisi olarak sesleniyorum, ben taraftarlarla kavga eden bir başkan olarak anılmak istemiyorum
  2. Mardin’de ‘Avrupa Spor Haftası’ açılış töreni düzenlendi
  3. Konyaspor ile Filistin arasındaki dostluk maçı öncesi basın toplantısı yapıldı
  4. Kemer Country Club, Tektaş Watches Jewellery Premium Padel Tournament’a ev sahipliği yaptı
  5. Fuat Çapa: Trabzonspor maçında tam kadro olmayı bekliyoruz
  6. Trabzonspor'da Ruslan Malinovskyi açıklaması
  7. İrlanda Cumhuriyeti'nin İsrail'i mağlup ettiği maçta İrlandalı futbolcuların protestosu dünyanın dikkatini çekti
  8. ILCA Europa Cup Bodrum’da ödül töreniyle sona erdi
  9. Hasankeyf’te su, doğa sporları ve turizm festivali coşkusu
  10. Atiba Hutchinson: Süper Lig’de çok heyecanlı bir sezon olacağını düşünüyorum

© Copyright 2026

DHA