Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Nuri Şahin: Bu hakemlerle işimiz çok zor

RAMS Başakşehir FK Teknik Direktörü Nuri Şahin, “Benim için önemli olan maçın kalitesi. Bu hakemlerle işimiz çok zor. Bugün biz acısını çekiyoruz ama bu konu çözülmesi gereken bir konu. Bu ligde çok iyi takımlarımız, çok kaliteli oyucunlar var ama hakemler o kalitede değil” dedi.

ABONE OL
Beyza Betül CİHAN - Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA)-

Süper Lig’in 13’üncü haftasında RAMS Başakşehir FK sahasında Trabzonspor’a 4-3 mağlup oldu. Turuncu-lacivertli ekibin teknik direktörü Nuri Şahin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor gibi güçlü bir takıma 10 kişi kalmalarına rağmen 3 gol attıklarına dikkat çeken Nuri Şahin, “Trabzonspor’u tebrik ederim. Maçı 2’ye bölmek lazım. Çok şanssız bir pozisyonla eksik kaldık. 10 kişi ile nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. 10 kişi 3 gol attık üstelik Trabzonspor gibi güçlü bir takıma. Çok zordu bu. Bu gün ne kadar üzgün olsak da yarın nasıl takım olduğumuzu hem ben hem oyuncularımız hissedecek” ifadelerini kullandı.

‘BU HAKEMLERLE İŞİMİZ ÇOK ZOR’

Süper Lig’deki hakemlerin, takımların kalitesinde olmadığını belirten Şahin, “Hakem hakkında konuşmak istemiyorum. Benim için önemli olan maçın kalitesi. Bu hakemlerle işimiz çok zor. Bugün biz acısını çekiyoruz ama bu konu çözülmesi gereken bir konu. Bu ligde çok iyi takımlarımız, çok kaliteli oyucunlar var ama hakemler o kalitede değil. Kulüpte inanın 100-200 çalışan var. Az kişiyiz ama iyi bir kulübüz. Bugün yeniden hem kulüp hem oyucularımla gurur duydum. Zor bir dönemden geçiyoruz ama eminim bu durum lehimize dönecektir. Uzun vadede tekrar o yarışın içine gireceğiz” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı
  2. Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasına sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak
  3. Domenico Tedesco: Takımın genel olarak performansından memnunum
  4. Gaziantep FK - Kasımpaşa maçının ardından
  5. Sadettin Saran: 13 maçımız kaldı, 13'ü de final
  6. Metin Diyadin: Skor olarak ilk yarıda maç bitmiş oldu
  7. Gaziantep FK - Kasımpaşa: 2-1
  8. Kadıköy'de gülen taraf Fenerbahçe oldu
  9. Kocaelispor Başkanı Recep Durul: 3 puanı aldık mutluyuz
  10. Zecorner Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın: Böyle oynadığımız sürece kazanırız

© Copyright 2026

DHA