Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ole Gunnar Solskjaer: Galibiyetten dolayı mutluyum

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, “Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Takımımı çok beğendim. Şans yarattık ve son dakikaya kadar savaştık. Galibiyetten dolayı mutluyumö dedi.

ABONE OL
Beyza Betül CİHAN-Ali DANAŞ/ İSTANBUL, (DHA)-

Beşiktaş, Süper Lig’in 2’nci haftasında sahasında ağırladığı Eyüpspor’u 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, "Harika bir kazanma şekli oldu. Son dakika gelen golle kazanmak her zaman harikadır. Takımım çok iyiydi. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Takımımı çok beğendim. Şans yarattık ve son dakikaya kadar savaştık. Galibiyetten dolayı mutluyum" açıklamasında bulundu.

Transfer döneminde yönetimin oyuncu getirmek için emek verdiğinin altını çizen Solskjaer, “Kulüp yeni transferler getirmek için çalışıyor. Muçi sakatlandı. Hücum anlamında da güç kaybettik. Kulüp yeni oyuncular getirmek için çalışıyor. 2-3 hafta var transferlerin kapanmasına. Kulübümüz iyi istek gösteriyor. Geçen sezona göre iyi kadromuz var" dedi.

‘NDİDİ HARİKA BİR OYUNCU’

Solskjaer, Ndidi hakkında yaptığı yorumda ise, “Harika bir oyuncu ve karakter. Premier Lig’de en iyi top çalan oyuncu. İstatikleri yukardaydı. Top kapma konusunda ekstra iyi. Orkun’a ve diğer oyuncuların fark yaratmasını sağlıyor. Ben Manchester United’ta ona karşı oynadım ve çok maç kaybettim. Ondan çok memnunum. Kendini geliştiriyor ve ilk maçıydı. Belki bu yüzden tansiyonu yüksekti. Kendisi çok güçlü ve katkı sağlıyor" değerlendirmesinde bulundu.

‘DAHA İYİ KONTROL SAĞLAMAMIZ LAZIM’

Ön alan baskısına dikkat çeken Norveçli teknik adam, "Önde baskı yapmak çok önemli ve baskı ile yaklaşınca gole yakın oluyorsunuz. Takımım bunu iyi yaptı. Hızlı ve tempolu hücumda yapmalıyız. Daha iyi kontrol sağlamalıyız. Şimdi Tammy var. Ona da fırsat yaratmamız lazım. Yeni getireceğimiz oyuncularla da güçleneceğiz" ifadelerini kullandı.

‘SAVAŞAN BEŞİKTAŞ VARDI’

Taraftara seslenen Ole Gunnar Solskjaer, “Destek vermemiz çok önemli. Şunu hatırlamamız lazım. 2-3 yıl önce neredeydi Beşiktaş. Ben bugünkü oyunu beğendim. Savaşan bir takım vardı. Taraftarında bunu görmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Topun oyunda az kalması hakkında konuşan Norveçli teknik direktör, “Türkiye’ye hoş geldiniz. Topun en az 60 dakika kalması lazım. Burada bu çılgınca. Antrenmanlarda oyuncu yerdeyken çalışmaya devam ediyoruz. 50 dakika asla yeterli değil. Dediğim gibi oyuncularımın yatmaları ve kendilerini yere bırakmaları yasak. Daima devam etmeleri lazım. Benim değerlerim bu şekilde" açıklamasını yaptı.

‘BENİM KARİYERİM SON DAKİKA ATILAN GOLLERLE ŞEKİLLENDİ’

Duran toplarda daha çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Ole Gunnar Solskjaer, “Çok fazla duran topa çalışıyoruz. Hem ofansif hem defansif olarak. Defansif olarak kötüydük. Çok kolay bir gol yedik. Ofansif olarak da iyi değildik. Duran toplarda kendimizi geliştirmemiz gerektiğini söyleyebilirim. Çok çalıştığımızı söyleyebilirim. Kendimizi geliştirmek zorundayız. Galatasaray geçen sezon duran toptan 20-25 tane gol attı. Kazanamıyorsanız duran top kazanın. Çalışmaya devam edeceğiz. Oyuncu profillerine bakınca daha iyi olmamız gerektiğini düşünüyorum. Burnu mu kırılacak önemli değil. Fedakarlık göstermemiz gerekiyor. Benim kariyerim son dakika atılan gollerle şekillendi. Bunun önemini biliyorum.geçen sene ve oyuncu kalitesi hakkında gelişmemiz lazım fedakarlık göstermeleri lazım" dedi.

Diğer Haberler

  1. Samsunspor’dan, Fenerbahçe Başkan Vekili Barış Göktürk’ün sözlerine tepki
  2. Türkiye U17 Erkek Basketbol Milli Takımı, Slovenya'yı 87-66 mağlup etti
  3. Güreş festivalinde gerginliğe jandarma müdahale etti
  4. Filenin Efeleri, Belçika'yı 3-0 mağlup etti
  5. Halis Karataş: 100’üncü yıl benim için çok önemliydi
  6. Beşiktaş yeni sezonun açılışını yaptı
  7. 100’üncü Gazi Koşusu’nu Halis Karataş’ın jokeyliğini yaptığı 'Bay Nalçakan' kazandı
  8. Önder Özen: Taraftarın tek parça halinde olmasına ihtiyacımız var
  9. Pilotlar zorlu parkurda tozu dumana kattı
  10. ‘İstanbul’u Yüzüyorum, Maviyle Buluşuyorum’ yarışları Şaşkınbakkal sahilinde gerçekleşti

© Copyright 2026

DHA