Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Orkun Kökçü: Milli formayla her şeyimi vermek istiyorum

Milli futbolcu Orkun Kökçü, "Milli formayla her şeyimi vermek istiyorum. Güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum. İnşallah, gruplardan çıkarız ve şampiyonada güzel yere geliriz" dedi.

ABONE OL
Tolga YILDIRIM - Alparslan ÇINAR / ANTALYA, (DHA)

Feyenoord forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü, A Milli Takım'ın Antalya kampına katıldı. Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orkun Kökçü, takımıyla sezonu iyi şekilde bitirdiklerini belirtti. Performansının sezon başında iyi olmadığını, sakatlık geçirdiğini anlatan Orkun Kökçü, kendisini geliştirerek sezon sonunu iyi şekilde tamamladığını söyledi. Milli takımın çok güçlü olduğunu ve takımda güzel arkadaşlık ve kardeşlik olduğunu aktaran Orkun Kökçü, "Grup maçlarına çok iyi hazırlanacağız. İyi şekilde gruptan çıkmayı istiyoruz. Bunu yaşamak hayal, gençken bunları hayal ediyorum ve istiyorum. Bu kadroda olmak istiyorum. Genç oyuncularımız çok iyi, ben de kendimi geliştirmek istiyorum. Şampiyonada kendimizi gösterip, iyi oynamayı diliyoruz. Şu an milli takımdayım. Buraya konsantre oluyorum. Transfer işleri babamda kalıyor. Milli takıma konsantre olmak istiyoruz. Milli formayla her şeyimi vermek istiyorum. Güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum. İnşallah, gruplardan çıkarız ve şampiyonada güzel yere geliriz" diye konuştu.

Bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe'yi çalıştıran, Feyenoord'da teknik direktörlük kariyerini sonlandıran Dick Advocaat hakkında ise Orkun Kökçü, "Son maçını kazanmak istedi, onun için yendik. Güzel bir şekilde takımdan ayrıldı. Ona başarı dilemek istiyorum" dedi.

Diğer Haberler

  1. Galatasaray, Eyüpspor’u farklı geçti; iç sahadaki yenilmezlik serisi 30 maça çıktı
  2. Samsunspor’da Thomas Reis ile yollar ayrıldı
  3. Okan Buruk: Juventus maçı öncesi güzel bir gece oldu
  4. Panathinaikos Aktor -Fenerbahçe BEKO: 83-85
  5. Hesap.com Antalyaspor-Samsunpor maçının ardından
  6. Hesap.com Antalyaspor - Samsunspor: 3-1
  7. Galatasaray – ikas Eyüpspor: 5-1
  8. Bengisu Avcı’dan altı madalya, iki Türkiye rekoru
  9. Fenerbahçe Opet - Melikgazi Kayseri Basketbol: 118-76
  10. Fenerbahçe, Trabzon'a geldi

© Copyright 2026

DHA