Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Özel Sporcular, dünya rekoru kırarak Avrupa şampiyonu oldu

Türkiye Özel Sporcular 4x100 Metre Kadın Bayrak Takımı, Virtus Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda dünya rekoru kırarak altın madalya kazandı.

ABONE OL
Gökhan HEBEPCİ - İSTANBUL, (DHA)

İsveç'in Uppsala kentinde devam Özel Sporcular Virtüs Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda piste çıkan Aysel Önder, Reyhan Taşdelen, Fatma Damla Altın ve Esra Bayrak’tan oluşan Türkiye Kadın 4x100 Metre Bayrak Takımı, 49,93'lük dereceyle Avrupa şampiyonu oldu.

Avrupa Şampiyonası'nı yerinde takip eden ÖSSFED Başkanı, Virtüs Avrupa Yönetim Kurulu Üyesi ve şampiyona direktörü Birol Aydın da, büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek, "4x100 metrede rekor kırarak altın madalya kazanan altın kızlarım Aysel Önder, Reyhan Taşdelen, Fatma Damla Altın ve Esra Bayrak’ı tebrik ediyorum. Rus Kadın Bayrak Takımı'nın 7 yıldır kırılamayan 50,99'luk derecesini de Türkiye olarak kırdık. Bu sevinci bizlere yaşatan altın kızlarımız ile gurur duyuyorum. Özel Sporcularımız bayram öncesi bizlere bayram hediyesi verdiler" dedi.

Diğer Haberler

  1. Türk Telekom Ankara Açık WTA 125’te şampiyon Berfu Cengiz
  2. A Milli Futbol Takımı, İtalya maçına hazır
  3. Trabzonspor - Bursaspor Basketbol: 82-76
  4. Aziz Yıldırım: Türkiye'nin Fenerbahçe'ye, Fenerbahçe'nin Türkiye'ye ihtiyacı var
  5. Fenerbahçe’de eski başkan Sadettin Saran ve yönetimi ibra edildi
  6. Aziz Yıldırım’dan Saran yönetimine eleştiri: Fenerbahçe'nin malına çökme var
  7. Fenerbahçe’de toplam borç 27 milyar 821 milyon TL
  8. Şekip Mosturoğlu: Her yıl tekrarlanan seçimlerle istikrar sağlamak mümkün değil
  9. Avrupa şampiyonu boksör Havvanur Kethüda Trabzon'da coşkuyla karşılandı
  10. A Milli Futbol Takımı, İtalya maçı hazırlıklarına başladı

© Copyright 2026

DHA