Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avustralya Açık'ta zafer Nadal'ın

Avustralya Açık Tek Erkekler Finali'nde Rafael Nadal, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Daniil Medvedev'i 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

 

Avustralya Açık Tek Erkekler Finali'nde Rafael Nadal ile Daniil Medvedev karşı karşıya geldi. 5 saat 28 dakika süren mücadele sonunda Rafael Nadal, 25 yaşındaki Rus rakibi Medvedev'i 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etti. Nadal, bu mücadelenin ardından 21'inci Grand Slam şampiyonluğunu da kazanmış oldu. İspanyol raket; 2-6, 6-7, 6-4, 6-4 ve 7-5'lik setler sonrasında zafere ulaşmayı başardı.

EN ÇOK GRAND SLAM KAZANAN ERKEK TENİSÇİ UNVANININ SAHİBİ OLDU

İspanyol tenisçi, bu zaferle birlikte en çok Grand Slam kazanan erkek tenisçi unvanının da sahibi oldu. Avustralya Açık'ta 21'inci Grand Slam zaferine ulaşan Nadal, 20'şer şampiyonluğu bulunan Roger Federer ile Novak Djokovic'i geride bırakarak en çok zafere ulaşan erkek tenisçi oldu.

 

 

 

Diğer Haberler

  1. Samsunspor Başkanı Yıldırım: Bizim puanımız çalındı
  2. Leroy Sane: Oyun içerisindeyken eli görmedim, bana değil gibi göründü
  3. Okan Buruk: Hakem orada penaltı verseydi kimse bir şey diyemezdi
  4. Gençlerbirliği’nde Mehmet Kaya ve Çağrı Çetin başkanlık için yarışacak
  5. Thomas Reis: Bu pozisyonu skandal olarak değerlendirmek istiyoruz
  6. Sadettin Saran, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan acil toplantı talep etti
  7. 2026 Dünya Kupası gruplarında Türkiye'nin muhtemel rakipleri belli oldu
  8. Galatasaray - Samsunspor: 3-2
  9. Besiktas GAİN – Panionios: 101-83
  10. Galatasaray - Samsunspor maçından notlar

© Copyright 2025

DHA