Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Renato Nhaga, Galatasaray için İstanbul'a geldi

Galatasaray, Casa Pis forması giyen 18 yaşındaki Gineli futbolcu Renato Nhaga’yı İstanbul’a getirdi.

ABONE OL
Serhan TÜRK / İSTANBUL, (DHA)-

Devre arası transfer döneminde takviye çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 3’üncü transferini gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar; Noa Lang ve Asprilla’nın ardından Renato Nhaga’yı kadrosuna kattı. Oyuncu ve kulübü Casa Pia ile anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, genç futbolcuyu İstanbul’a getirdi.

Özel uçakla Türkiye’ye gelen Nhaga, Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Burada olduğum için mutluyum. Haydi Galatasaray" ifadelerini kullandı.

Sağlık kontrollerinden geçen Nhaga, resmi sözleşmeye imza atmak için RAMS Park’a geldi. 18 yaşındaki futbolcunun resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra, sarı-kırmızılı ekibin İstanbulspor’u konuk edeceği karşılaşmayı izlemesi bekleniyor.

Diğer Haberler

  1. Beşiktaş - Zalgiris Kaunas: 67-83
  2. TFF Tahkim Kurulu, Archie Brown'un cezasını onadı
  3. Gaziantep FK - Kasımpaşa: 0-2
  4. Galatasaray, Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını tamamladı
  5. Galatasaray’dan Victor Osimhen için sakatlık açıklaması
  6. Emre Belözoğlu: Bugün bir kez daha yuvama dönmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum
  7. Trabzonspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı
  8. Samsunsporlu taraftarlardan takıma moral desteği
  9. Türkiye Golf Federasyonu Mali Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı
  10. Kocaelispor'un genç kalecisi Serhat Öztaşdelen, A Milli Takım aday kadrosunda

© Copyright 2026

DHA