Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Safkan İngiliz taylar Türk atçıların beğenisine sunulacak

Yarış camiasının heyecanla beklediği 2024 Sonbahar İdmanda Elit 2 Yaşlı Safkan İngiliz Tay Satışı Etkinliği 21 Eylül’de gerçekleşecek.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Hipodrom.com’un sponsorluğunda; Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği'nin (TYAYSD) ile Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği (SİAYSD) ilk kez ortak olarak düzenlediği etkinlikte 40 safkan İngiliz tayı potansiyel at sahibi olmak isteyenlerle buluşacak.

2024 Sonbahar İdmanda Elit 2 Yaşlı Safkan İngiliz Tay Satışı Etkinliği; at yarışları oyunlarında Türkiye’nin ilk yasal sanal bayisi olan Hipodrom.com ana sponsorluğunda 21 Eylül’de yapılacak. Etkinlik, 13.30-17.00 arasında Veliefendi Padok Alanı’nda gerçekleşecek. Etkinlikte 40 safkan İngiliz tayı sahiplerini bulacak ve Türk at yarışları spor tarihindeki yerlerini alacaklar.

‘TÜRK ATÇILIĞININ GELECEĞİNE DEĞER KATACAK’

Hipodrom.com olarak sektörün iki önemli derneğinin birlikte düzenlediği etkinliğin ana destekçisi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hipodrom.com Genel Müdürü Ersin Erdem, “Sektörün heyecanla beklediği bu etkinliği iki kıymetli derneğimizle birlikte düzenlemekten memnuniyet duyuyoruz. Türkiye at yetiştiriciliğine dünya çapında atları kazandırmak, onların Türkiye hipodromlarında koşarak, yurtdışında da temsilini sağlamak gelecek açısından oldukça kıymetlidir. Değerli tayların Türk Atçıların kendi çiftliklerinde yetiştirmiş olması atçılık açısından ülkemize değer kazandıracaktır. Bizler de bu etkinliğe destek vererek, ülkemizin atçılık alanında daha da gelişmesine katkı sunmayı hedefliyoruz. Geleceğin Karayelleri, Bold Pilotları belki bu tayların arasından çıkacak ve Türk atçılığının göğsünü kabartan yeni başarılara imza atacak” ifadelerini kullandı.

‘ATÇILIĞIN GELİŞİMİ İÇİN PROJELER HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

TJK lisanslı ilk sanal bahis platformu olduklarını belirten Hipodrom.com Genel Müdür Yardımcısı Emre Kokkaya ise “Türk atçılığının gelişimine her zaman destek vermeyi sürdüreceğiz. Türkiye hipodromlarına kıymetli atların kazandırılması ve aynı zamanda bu sporu icra edecek yetenekli jokeylerin yetişmesi için önümüzdeki dönemde de birçok projeyi hayata geçireceğiz. Ülkemizdeki başarıları kadar, yurt dışında da bizi temsil edecek atların yetiştirilmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Milli kodlarımızdan olan atçılığın 21. yüzyılda hak ettiği değeri görmesini ve geniş kesimler tarafından ilgiyle takip edilmesini hedefliyoruz. Yapacağımız çalışmalarla dünyanın Türk atçılığına gıpta ile bakmasını amaçlıyoruz’’ diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. A Milli Futbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarını sürdürdü
  2. Eyüp Alparslan: Milli takımda başarılı olup, Dünya Kupası’nı kazanmak istiyorum
  3. Kayserispor Asbaşkanı Koç: Takımda inanılmaz bir kolej havası var
  4. Mustafa Eskihellaç'a milli davet
  5. TV+ dünyanın önde gelen spor karşılaşmalarını ekrana getiriyor
  6. Buğrahan Tuncer: Tekrardan 'Yenilmez Armada' ruhunu yaşatmaya başlayacağız
  7. Ertuğrul Doğan’dan Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Kazancı’ya ziyaret
  8. Mustafa Eskihellaç, A Milli Takım Aday Kadrosu’na dahil edildi
  9. Sarunas Jasikevicius: İkinci yarıda zorlansak da kupayı kazanmayı başardık
  10. A Milli Futbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarına devam etti

© Copyright 2026

DHA