Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'ndaki çatlaklar dikkat çekti

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda tribünlerin bulunduğu bazı bölümlerde duvarlarda çatlak ve zeminde açılmaların yaşanması dikkat çekti. Sosyal medyada da gündem olan konu üzerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bir rapor yazarak durumu bilgilendirdi. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

ABONE OL
Ersin DEMİR / SAMSUN, (DHA)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 19 Haziran Pazartesi günü Türkiye-Galler arasında oynanacak müsabakanın yers olarak açıklanan Samsun 19 Mayıs Stadı’ndaki görüntüler tepkilere neden oldu.

Tribünlerin bazı bölümlerinde duvardaki çatlaklar ve zeminde yaşanan açılmalar dikkat çekti. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler üzerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de konuyla ilgili bir rapor hazırlayarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sunarken inceleme başlatıldı.

Ağustos 2017’de Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa maçıyla açılan stadın yüklenici firmasının uzman ekipleri ve inşaat mühendisleri tarafından yapılacak incelemenin ardından konuyla ilgili kamuoyuna bilgi verileceği ifade edildi.





Diğer Haberler

  1. Bahçeşehir Koleji – Anadolu Efes: 67-88
  2. Altekma, Avrupa’da yarı finale yükseldi
  3. Zecorner Kayserispor, Hesap.com Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor
  4. Fenerbahçe Opet - Spar Girona: 87-69
  5. TOFAŞ-Beşiktaş GAİN: 91-100
  6. Vitor Pereira: Tekrar burada olmaktan memnunum
  7. U20 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası tamamlandı
  8. Morgan Gibbs-White: Bizim için çok büyük bir test olacak
  9. Türkiye Basketbol Federasyonu ile Togg arasında sponsorluk anlaşması imzalandı
  10. Adana Demirspor’da 3’üncü Lig’e düşürülme tehlikesi

© Copyright 2026

DHA