Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Samsunspor Bocce Takımı, Türkiye Şampiyonası’ndan derecelerle döndü

Mersin’de düzenlenen Bocce Raffa Gençler Türkiye Şampiyonası’na katılan Samsunspor Bocce Takımı’ndan Yağmur Tosun Türkiye 2’ncisi, Yunus Emre Boyun da Türkiye 3’üncüsü oldu.

ABONE OL
Gökhan İÇKİLLİ / SAMSUN,(DHA)

Bocce Raffa Gençler Türkiye Şampiyonası, 16-20 Ocak tarihleri arasında yaklaşık 100 sporcunun katılımıyla Mersin’de yapıldı. 5 gün süren yoğun ve çekişmeli müsabakalar sonucunda Samsunspor sporcuları kürsüde yer almayı başardı. Şampiyonada Samsunspor formasıyla mücadele eden Yunus Emre Boyun, Genç Erkek Tekler kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olurken, Genç Kadın Tekler kategorisinde yarışan Yağmur Tosun ise Türkiye 2’nciliğini elde ederek gümüş madalyanın sahibi oldu.

Sporcularının başarılarını değerlendiren Beden Eğitimi Öğretmeni ve Bocce Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir, “Aylarca süren yoğun bir antrenman programı ile Raffa Türkiye Şampiyonası’na hazırlandık. 5 gün süren çekişmeli maçlar sonucunda Samsun’a farklı kategorilerde Türkiye derecesi getiren sporcularımı tebrik ediyorum. Samsunspor Bocce Takımımız 30’u milli sporcu olmak üzere 140 lisanlı sporcumuz bulunmaktadır. Bu sene yapılacak Akdeniz oyunları, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları milli takım seçmelerinde sporcularıma başarılar diliyorum. Ülkemize 2025 yılında getirdiğimiz Avrupa ve Dünya dereceleri gibi inşallah 2026 yılında da Akdeniz Oyunları, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında altın madalya getiririz. Bize destek olan herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.



Diğer Haberler

  1. Urla Belediyesporlu genç futbolcu Ramazan Aras Asrak Galatasaray'a transfer oldu
  2. Türkiye U17 Kız Milli Takımı, Dünya Şampiyonası'nda finalde
  3. Trabzonspor sezona Kasımpaşa beraberliğiyle başladı, Salah ilk kez forma giydi
  4. Mahallenin Yıldızları-3’e görkemli kapanış
  5. Gaziantep FK - Corendon Alanyaspor maçının ardından
  6. Gençlerbirliği kalecisi Eğribayat: Benim için çok duygusal bir karşılaşmaydı
  7. Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçının ardından
  8. Fenerbahçe Genel Sekreteri Uslu: Bizim açımızdan lig bitmez
  9. Gençlerbirliği Başkanı Çakmak: Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyoruz
  10. Gençlerbirliği - Fenerbahçe: 2-1

© Copyright 2026

DHA