Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu düğmeye bastı

Yılport Samsunspor'un 11 yıllık Süper Lig hasretini sona erdirip kariyerindeki üçüncü şampiyonluğu kazanan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Süper Lig hazırlıklarına başladı.

ABONE OL
Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN,(DHA)

Spor Toto 1. Lig'in bitimine 6 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Yılport Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, yeni sezon hazırlıklarına da başladı. Başkan Yüksel Yıldırım'ın Süper Lig'de de Hüseyin Eroğlu ile devam edeceklerini açıklamasının ardından kolları sıvayan tecrübeli teknik adam, ilk etapta Belçika'ya gidip Westerlo Kulübü yetkilileriyle oluşturulan sistemle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Eroğlu, eski öğrencisi Ravil Tagir ile de hasret giderdi. Yılport Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır'ın da yer aldığı Yılport Samsunspor heyetini, Westerlo Başkan Vekili Hasan Çetinkaya ile Westerlo Teknik Direktörü Jonas de Roeck karşıladı. Transfer ve planlamalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Eroğlu ile Çakır, daha sonra Brugge - Westerlo maçını izledi. Ziyarette her iki kulüp de günün anısına birbirlerine forma hediye etti.

Diğer Haberler

  1. Milli tekvandocular madalya için iddialı
  2. Batman Petrolspor’un, 1’inci Lig’e yükselmesi kentte coşkuyla kutlandı
  3. Amed Sportif Faaliyetler kupasını aldı
  4. Kayserispor Başkanı Açıkalın’a taraftar grubundan istifa çağrısı
  5. Bakan Bak 1'inci Lig'e yükselen Mardin 1969 Spor ile Muğlaspor'u tebrik etti
  6. U17 Avrupa Güreş Şampiyonası Bulgaristan’da başlıyor
  7. Muğlaspor penaltılarla 1'inci Lig'e yükseldi
  8. Şampiyonluk kutlamalarında futbolcudan sürpriz evlilik teklifi
  9. Basketbol Süper Ligi’ne Mersin Spor ve ONVO Büyükçekmece veda etti
  10. Kayserispor Başkanı Açıkalın: Kayserisporumuzun çok daha güçlü şekilde döneceğine inancımız tamdır

© Copyright 2026

DHA