Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Saran: Bu salondan yükselen ses sadece top sesi değil, emeğin ve umudun sesi olsun

Kırıkkale'de yaptırdığı Atatürk Spor Salonu'nun açılışını gerçekleştiren Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran, “Bu salondan yükselen ses sadece top sesi değil, azmin, emeğin ve umudun sesi olsun” dedi.

ABONE OL
Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA) -

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran’ın çocuk ve gençlerin gelişimini desteklemek amacıyla ülke genelinde yaptırdığı 28’inci spor salonunun açılışı Kırıkkale Osman Gazi Fen Lisesi’nde gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ün adını taşıyacak spor salonunun açılışına Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Fenerbahçe Spor Kulübü Sadettin Saran, kulüp yöneticileri ile eski futbolcu Tuncay Şanlı, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Başkan Saran, öğrencilerle halay çekti.

Atatürk Spor Salonun açılışında konuşan Saran, sadece bir spor salonu değil; bir hayali, imkanı ve başlangıcı açtıklarını söyledi. Bu toprakların bir evladı ve Kırıkkaleli olmaktan gurur duyan biri olarak, Anadolu çocuğuna doğru fırsatlar verildiğinde kendi değerlerini kendi içinden çıkardığına yürekten inandığını dile ifade eden Saran, “Yeter ki o kapıyı açabilelim, açılmasına vesile olalım. Çünkü bir çocuğun hayatına dokunan en güçlü anlardan biri spordur. Spor disiplin getirir, düşüp kalkmayı, saygıyı öğretir. En önemlisi de bir gence 'Ben başarabilirim' demeyi öğretir. Bu spor salonunun kapıları sadece antrenman yapmak isteyenlere değil, hayal kurmak isteyenler için de açıktır. Buradan şampiyonların yetişmesi önemli değil, Türkiye'ye faydalı, başarılı, Atatürkçü çocukların yetişmesi için bu kapılar var. Benim için bu yapı bir bina değil, Anadolu'ya duyduğum inancın somut halidir. Buradan çıkacak her çocuk, belki bir sporcu, belki de bir lider olacak ama mutlaka daha güçlü ve özgüvenli bir birey olacak. Görevimiz çok net. Gençlerimizin önlerini açmak, onlara inanmak ve yollarını aydınlatmak. Bu salondan yükselen ses sadece top sesi değil, azmin, emeğin ve umudun sesi olsun” dedi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Saran, “Kırıkkaleli çocukların hepsi Fenerbahçeli olacak. Ben bir Kırıkkaleli ve Fenerbahçeli olarak üzerime düşeni yapıyorum. İnşallah bu sene de şampiyon olacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcı Ahmet Sait Kurnaz, Saran'a tablo hediye etti. Saran ve beraberindekiler, daha sonra salonun açılışını yaparak öğrencilerle selamlaştı.

Diğer Haberler

  1. Hansi Flick: İkinci yarıda oyuna tamamen hakim olduk
  2. Okan Buruk: 3-1’den sonra maç elimizden gitti
  3. Davinson Sanchez: Takım olarak çok daha iyisini yapmamız lazım
  4. Galatasaray - Barcelona: 1-4
  5. Fenerbahçe Tarfin - Zalgiris Kaunas: 99- 80
  6. Galatasaray - Barcelona maçından notlar
  7. İsmail Kartal: Buradan iyi bir sonuçla ayrılmayı düşünüyoruz
  8. Arda Turan: Ülkemi ve bayrağımı çok seviyorum ama bazen temsil etmek farklı şekillerde olabilir
  9. Unai Emery: Kendi planımızı ortaya koymaya çalışacağız
  10. Matty Cash: Yarın zor bir maç olacak

© Copyright 2026

DHA