Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sarunas Jasikevicius: 40 dakikalık bir mücadeleye hazır olmamız gerekiyor

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, 25 Ocak Perşembe günü Virtus Bologna ile oynayacakları Turkish Airlines EuroLeague maçıyla ilgili olarak, “Ligdeki en fiziksel takımlardan birisi. Çok fazla fiziksel bir oyun beklentim var. Onlara karşı skor üretmek zor. 40 dakikalık bir mücadeleye hazır olmamız gerekiyor” dedi.

ABONE OL
Sezer AFŞAR - Mustafa AKIN / İSTANBUL, (DHA)

 

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi 17'nci hafta karşılaşmasında Pınar Karşıyaka'yı sahasında 93-63 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekip, bu sonucun ardından 14'üncü galibiyetini hanesine yazdırdı. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli ekibin başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıklamalarda bulundu. Pınar Karşıyaka karşısında ciddi bir basketbol oynadıklarını ve genç oyuncuların çok iyi performans sergilediğini belirten Jasikevicius, “Çok ciddi bir basketbol oynadık. Karşıyaka çok fiziksel bir takım. Onlara karşı oynadığımız ilk maçta bize karşı bunu iyi kullanmışlardı. Bu maçta onlara bu anlamda cevap vermemiz önemliydi. İyi durumda olan oyuncuları kullandık. Genç oyuncular için çok mutluyum. Emre, Hamza ve Şehmus, antrenmanlarda her zaman en iyilerini ortaya koyuyorlar. Onların bu maçtaki iyi performanslarını görmek beni çok mutlu etti” diye konuştu.

“VIRTUS BOLOGNA, EUROLEAGUE’DEKİ EN FİZİKSEL TAKIMLARDAN BİRİSİ”

Litvanyalı başantrenör, EuroLeague’in 23’üncü haftasında 25 Ocak Perşembe günü İtalyan ekibi Virtus Bologna’ya karşı oynayacakları karşılaşmayla ilgili olarak ise, “Çok dikkatli olmalı ve çok iyi oynamalıyız. Virtus’un bu sezon gösterdiği performans sürpriz değil. Bu sezon EuroLeague’deki en iyi takımlardan birisi. Çok iyi bir karaktere ve iyi bir koça sahipler. Ligdeki en fiziksel takımlardan birisi. Çok fazla fiziksel bir oyun beklentim var. Onlara karşı skor üretmek zor. 40 dakikalık bir mücadeleye hazır olmamız gerekiyor. Kendi basketbolumuzu oynamalıyız” ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

  1. Trabzonspor - Corendon Alanyaspor: 0-1
  2. Mauro İcardi’den manidar paylaşım
  3. Galatasaray Çağdaş Faktoring - Tango Bourges Basket: 80-62
  4. Göztepe, Servette’den Alexis Antunes’i kadrosuna kattı
  5. Sultanlar Ligi'nde 12'nci hafta sona erdi
  6. Çaykur Rizespor - Gaziantep FK: 5-2
  7. Galatasaray, RAMS Başakşehir maçına hazır
  8. Dursun Özbek: Tarafsız olması gereken makamların Galatasaray'ı hedef alan açıklamalarını izliyorsunuz
  9. Hesap.com Antalyaspor'da Erol Bulut dönemi sona erdi
  10. Beşiktaş’la Dokuz Eylül Üniversitesi’nden örnek işbirliği

© Copyright 2025

DHA