Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sergej Jakirovic: Takımım bugün çok büyük bir mücadele ortaya koydu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergej Jakirovic, “Takımımla gurur duyduğumu belirtmek isterim. Bugün çok büyük bir mücadele ortaya koydular. 9 oyuncumuz eksikti. Sarı kart cezalıları, kırmızı kart cezalıları ve sakatlarımız vardı” dedi.

ABONE OL
Doğukan DEMİRKIRDI - Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA)-

Kayserispor, Süper Lig’in 32’nci haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Kayserispor Teknik Direktörü Sergej Jakirovic açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Sergej Jakirovic, “Takımımla gurur duyduğumu belirtmek isterim. Bugün çok büyük bir mücadele ortaya koydular. 9 oyuncumuz eksikti. Sarı kart cezalıları, kırmızı kart cezalıları ve sakatlarımız vardı. Hafta içi kenarlarda boşluk bulabileceğimizi görmüştük. Biz de bunu kullanarak 3 gol attık. Bazı kontrataklarda pas hatası yaptık. Son dakikada gol atarak beraberlikle dönüyoruz. Bu maçı kaybetmeyi zaten hak etmemiştik” ifadelerini kullandı.

Jakirovic sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Öncelikli olarak yakaladığımız kontratak pozisyonlarında Mert ve Osayi’nin arkasına geçebilmek üzerine odaklanmıştık. Bu şekilde kanat oyuncularımızla bire bir yakalayacaktık. Bu pozisyonları pozitif sonuçlandırmamız gerekiyordu. Fenerbahçe’nin orta yapabileceğini ön görmüştük ve çalışmıştık.”

Hedefleri doğrultusunda kazandıkları her puanın önemli olduğuna değinen Jakirovic, “Şampiyonluk yarışıyla ilgilenmiyorum. Bizim başka bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda kazandığımız her puan çok önemli” diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

  1. Görme Engelliler Avrupa Halter Şampiyonası başladı
  2. Bakan Şimşek, Batman Petrolspor kampını ziyaret etti
  3. Enerjisa Üretim’in Çocuk Basketbol Kampları Keşan’da düzenlendi
  4. İsmail Kartal: Hem güzel futbol hem güzel sonuçlarla inşallah şampiyon oluruz
  5. Ünlüler, Hipodrom.com locasında 100'üncü Gazi Koşusu heyecanını yaşadı
  6. Samsunspor’dan, Fenerbahçe Başkan Vekili Barış Göktürk’ün sözlerine tepki
  7. Türkiye U17 Erkek Basketbol Milli Takımı, Slovenya'yı 87-66 mağlup etti
  8. Güreş festivalinde gerginliğe jandarma müdahale etti
  9. Filenin Efeleri, Belçika'yı 3-0 mağlup etti
  10. Halis Karataş: 100’üncü yıl benim için çok önemliydi

© Copyright 2026

DHA